Uklart når Downing er tilbake fra skade

Sam Allardyce anslår at hans ving blir ute i ti uker, tatt i betraktning at han ikke får infeksjon i såret. Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS
Sam Allardyce anslår at hans ving blir ute i ti uker, tatt i betraktning at han ikke får infeksjon i såret. Foto: AFP PHOTO/ ADRIAN DENNIS

Skadeplagede West Ham trøbler videre. Stewart Downing kan være ute av spill til mars.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manager Sam Allardyce prøver å dempe skadebekymringen.

– Jeg tror ikke det blir så lenge. Vi pleier aldri å være for spesifikke når det gjelder dato for comeback etter skade. Først og fremst er det viktig at såret får gro skikkelig. Når det er gjort, kan Stewart komme i gang med trening. Så får vi ta det dag fra dag. Akkurat nå er det veldig vanskelig å si hvor lang tid det vil ta, sier Allardyce foran lørdagens kamp mot Sunderland.

Downing ble skadd i 1-4-tapet mot gamleklubben Liverpool sist helg. Han pådro seg et dypt kutt over legg og ankel. Nå frykter West Ham at såret skal bli infisert.

– Det siste vi ønsker er at det skal bli infeksjon i såret. Det vil sette ham utenfor i enda lengre tid. Forhåpentlig slipper han infeksjon, og da tror jeg han vil være tilbake mye før enn ti uker, sier Allardyce.

Fotplagede Andy Carroll rekker heller ikke lørdagens kamp. En hæl har skapt trøbbel for den tidligere Newcastle- og Liverpool-spilleren denne sesongen.

– Det er ingen muligheter for at Andy Carroll spiller (mot Sunderland), for han har bare trent på egen hånd foreløpig, sier Allardyce.

Personvernpolicy