Meny

Everton vil beholde Deulofeu

ARSENAL SENKET AV PRAKTSCORING: Her smeller Gerard Deulofeu inn 1-1 på Emirates. Nå vil Everton forlenge avtalen med den spanske 19-åringen. (Video: I samarbeid med TV 2)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gerard Deulofeu (19) hylles etter praktmålet mot Arsenal. Everton-manager Roberto Martinez håper låneavtalen med stortalentet blir forlenget.

Deulofeu banket inn 1-1-målet og reddet poengdeling for Everton mot serielederen søndag. Spanjolen er på utlån fra Barcelona denne sesongen.

– Vi har en avtale om å forlenge låneavtalen med ett ekstra år hvis Barcelona ikke har behov for Deulofeu. Han har utrolig fart, og jeg har aldri sett en spiller som er så kvikk med ballen, sier Martinez til BBC.

Les også: Forrykende da Everton snøt Arsenal for alle poengene

Everton-sjefen var imponert etter 19-åringens scoring. Det var Deulofeus tredje mål på 13 kamper.

– Det finnes noen spillere med et rått talent, de som kan skape muligheter ut ifra ingenting med sitt spesielle touch. Han er en av dem. Jeg trodde han ville trenge tid fram til februar for å lære seg å spille i ligaen, men han har overrasket meg. Han er arrogant på den rette måten, og avslutningen i dag var akkurat som fortjent, sa Martinez søndag.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus