Meny

Premier League runde 15

Serielederen greide ett poeng mot Everton

(Foto: NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fulham spilte en god kamp mot Tottenham, men tapte likevel. I dag prøver de seg på Aston Villa.

SISTE:

Arsenal - Everton 1–1 (Mesut Özil - Gerard Delufoeu) SLUTT

Fulham - Aston Villa 2–0 (Steve Sidwell, Dimitar Berbatov str.) SLUTT

FØR KAMPENE:

Rene Meulensteen rykket opp i gradene fra assistent til manager da Martin Jol fikk foten på Craven Cottage. Mot Tottenham ble det nesten seier i første kamp, men et langskudd fra midtstopper Vlad Chiriches og en suser fra Lewis Holtby gjorde at det ble med «nesten».

London-laget har på papiret enklere motstand i dag når Aston Villa besøker hovedstaden. Brede Hangeland er fortsatt ikke klar for spill, men John Arne Riise spilte seg inn på laget igjen forrige uke. Sunnmøringen var noe overraskende med fra start mot Tottenham, og får prøve seg igjen.

Følg Fulham - Aston Villa fra klokka 14.30

Arsenal leder serien med fire poeng. Everton ligger på femteplass, sju poeng bak. Evton kommer fra en sterk seier over Manchester United på Old Trafford i midtuka. En ny skalp i beltet for Roberto Martinez gjør at «The Toffees» melder seg på i toppen for alvor.

Følg Arsenal - Everton fra klokka 17.00

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus