Meny

Tre på rad for Solbakken

GRUNN TIL Å SMILE: Solbakken og København tar vinterpause på andreplass i serien. Foto: Jens Nørgaard Larsen/NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FC København fikk en perfekt avslutning før vinterpausen i dansk superliga da Vestsjælland ble slått 1-0 lørdag.

Innbytter Marvin Pourie ble den store helten da han scoret seiersmålet bare minuttet etter at han kom inn.

Flere mål ble det ikke i Parken, og dermed kapret FCK sin tredje strake seier. Hovedstadslaget er nummer to i serien tre poeng bak Midtjylland, men kan bli passert av AaB søndag. Både de og serieleder Midtjylland har én kamp mindre spilt.

Lørdagens kamp blir beskrevet som alt annet enn underholdende, og det store høydepunktet skal ha vært da FCKs norske trener Ståle Solbakken prøvde å vise gammel storhet på sidelinjen.

Han gled og falt da han skulle spille ballen til Lars Jacobsen, og fikk opp stemningen blant de 11.179 frammøtte ved å ta pushups som straff.

Tirsdag spiller FCK årets store kamp. Da kommer Real Madrids stjernegalleri på besøk, og med seier kan Solbakkens menn gå videre i mesterligaen eller kvalifisere seg for europaligaen etter nyttår.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus