Her får Stoke-spilleren stjernetreff og senker Chelsea

Chelsea mislyktes i jakten på sin fjerde strake Premier League-seier og tapte 2-3 i bortemøtet med Stoke lørdag.

Innbytter Oussama Assaidi scoret i siste minutt og sendte hjemmepublikummet på Britannia til himmels. Målet kom da marokkaneren lurte seg unna Branislav Ivanovic og fyrte av et ustoppelig skudd.

André Schürrle ga Chelsea ledelsen etter bare ti minutter. Tyskeren vandret forbi en Stoke-forsvarer og banket inn 1-0 med venstrefoten.

Overrasket

Tett opp mot pause kom utligningen fra hjemmelaget. Etter et hjørnespark ruvet høystrakte Peter Crouch i luften og dundret inn 1-1. Der sto Chelsea for slett forsvarsspill.

Det tok ikke lang tid før Stoke overrasket José Mourinhos menn på nytt. Fem minutter ut i annen omgang tok innbytter Stephen Ireland vertene i føringen. Rett etterpå var lagene like langt igjen da Schürrle utnyttet en returball. Få minutter senere kunne tyskeren gjort 3-2, men han traff tverrliggeren.

Skuffet Mourinho

Tapet gir serieleder Arsenal en gyllen mulighet til å stikke ytterligere fra i toppen. Seier over Everton søndag gjør at London-laget får en luke på sju poeng. Samtidig mistet Chelsea annenplass på svakere målforskjell enn Liverpool, som banket West Ham 4-1.

Etter kampen var Mourinho svært skuffet over eget lag.

– Jeg føler meg ikke komfortabel nok til å fortelle deg hva jeg synes om kampen. Vi er i trøbbel, sa Chelsea-manageren ifølge BBC.