Nürnberg – Mainz 1-1.

Spilles søndag:

Freiburg – Wolfsburg

Eintracht Braunschweig – Hertha Berlin

– Jeg må gi en stor takk til spillerne mine. De spilte en utrolig god kamp. Det var en ære å være trener for dette laget i dag, sa Guardiola etter storseieren - den 40. kampen i rekken uten tap.

Mot Werder Bremen fikk Bayern starthjelp da Assani Lukimya satte ballen i eget nett etter 22 minutter. Derfra og ut var det lite vertene hadde å stille opp med.

Bare sju minutter senere doblet Daniel van Buyten til 2-0, mens Franck Ribéry iskaldt la på til 3-0 etter et innlegg fra Thomas Müller i det 38. minutt.

Etter én time var det toppspissen Mario Mandzukics tur til å få være med på scoringsfesten. Like etter ordnet Müller 5-0. Det var tyskerens sjuende mål for sesongen.

Åtte minutter før slutt scoret Ribéry sitt annet mål for dagen. Franskmannen utnyttet et kort hjørnespark og avsluttet elegant. I kampens siste minutt fullførte Mario Götze ydmykelsen til Werder Bremen ved å legge på til 7-0.

Dortmund tapte igjen

Der Bayern går fra seier til seier, er situasjonen en annen for gullutfordrer Borussia Dortmund.

Bundesligamesterne fra 2011 og 2012 tapte lørdag 1-0 for Leverkusen på eget gress. Det var Dortmunds tredje tap på de fire siste kampene.

Son Heung-min scoret toppkampens eneste mål etter 18 minutter.

– Det er aldri enkelt å vinne i Dortmund, men vi ga absolutt alt, sa den sørkoreanske matchvinneren.

Begge lag fikk hver sin spiller utvist mot slutten. Først så Leverkusens Emir Spahic rødt i det 80 minutt, mens Sokratis Papastathopoulos fikk sitt annet gule kort på overtid.

Leverkusen er fire poeng bak Bayern. Lørdagens seier gjorde at laget samtidig skaffet seg en seks poengs luke ned til Dortmund på tredjeplass.

Lite spilletid for nordmennene

Tarik Elyounoussi ble sittende på Hoffenheim-benken i 2-1-seieren over Eintracht Frankfurt på bortebane.

Også Mohammed Abdellaoue sliter med lite spilletid for Stuttgart, men slapp til på overtid i 4-2-kampen mot gamleklubben Hannover. Seieren kom etter to strake serietap.

Borussia Mönchengladbach tok sin åttende strake hjemmeseier da Schalke ble slått 2-1. Håvard Nordtveit har vært ute med skade en stund. Lørdag fikk han spille overtidsminuttene for hjemmelaget. Gladbach ligger på fjerdeplass med sine 31 poeng.