Ny lekestue for Suárez og Liverpool

Luis Suárez scoret to nye mål da Liverpool kjørte over West Ham 4-1 lørdag. Uruguayaneren står nå med 14 seriemål på ti kamper.

Premier League, lørdag

Crystal Palace – Cardiff 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Cameron Jerome (6), 2-0 Marouane Chamakh (57).

23.705 tilskuere.

Liverpool – West Ham 4-1 (1-0)

Mål: 1-0 Guy Demel (selvmål 42), 2-0 Mamadou Sakho (47), 2-1 Martin Skrtel (selvmål 66) 3-1 Luis Suárez (81), 4-1 Joey O'Brien (selvmål 84).

44.781 tilskuere.

Rødt kort: Kevin Nolan, West Ham.

Manchester U. – Newcastle 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Yohan Cabaye (61).

75.233 tilskuere.

Southampton – Manchester C. 1-1 (1-1)

Mål: 0-1 Sergio Agüero (10), 1-1 Pablo Osvaldo (42).

31.229 tilskuere.

Stoke – Chelsea 3-2 (1-1)

Mål: 0-1 André Schürrle, 1-1 Peter Crouch (42), 2-1 Stephen Ireland (50), 2-2 Schürlle (53), 3-2 Oussama Assaidi (90).

25.154 tilskuere.

West Bromwich – Norwich 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Gary Hooper (13), 0-2 Leroy Fer (89).

23.675 tilskuere.

Det ble en ny fest på Anfield da West Ham kom på besøk lørdag. Med 4-1-seier har Liverpool slått kraftig tilbake etter tapet for Hull sist helg, og med 5-1 mot Norwich i midtuka har laget scoret ni ganger på to kamper.

Og aller hetest er Luis Suárez. Han scoret hjemmelagets tredje og er Premier Leagues toppscorer med utrolige 14 mål på bare ti kamper.

De andre Liverpool-scoringene kom etter selvmål av Guy Demel og Joey O'Brien, samt forsvarsspiller Mamadou Sakho.

Demels selvmål kom like før pause, mens Sakho scoret 2-0-målet like etter hvilen.

– En glimrende seier

West Ham dro også fordel av et selvmål. Som i kampen mot Hull satte Martin Skrtel ballen i eget mål, men målet hadde ikke samme konsekvens som sist helg.

Det skapte riktignok spenning, men Suárez' scoring etter 80 minutter trygget seieren.

Etter 84 minutter scoret O'Brien kampens tredje selvmål. Det ble først kreditert Suárez, men ble etter hvert omgjort til selvmål.

Liverpool-manager Brendan Rodgers sa kampen hadde vært vanskeligere enn resultatet tilsa.

– Det var tøft. West Ham er et lag som gir alt. Vi hadde en treg start, men da vi scoret fikk vi mer flyt. Vi hadde 29 forsøk på mål, og kunne scoret mer enn fire. Det var en glimrende seier, sa Rodgers ifølge BBC.

Fire bak Arsenal

For West Ham ble kampen en ny nedtur. De har tapt fire av de siste fem, og ligger like over nedrykksstreken.

– Å slippe inn kampens første slik vi gjorde (Demels selvmål) var grusomt. Vi ga alt vi hadde, men det tredje målet drepte kampen. Det er ingenting som går vår vei for tiden, sa manager Sam Allardyce.

Med seieren inntok Liverpool annenplass på tabellen, fire poeng bak Arsenal som spiller mot Everton søndag.