Spurs snudde og vant

Etter en vanskelig periode vant Tottenham sin annen borteseier på rad med 2-1 over Sunderland lørdag.

Manager Andre Villas-Boas feiret med en knyttet neve da dommeren blåste i fløyta for siste gang på Stadium of Light.

Spillerne hans hadde snudd kampen mot Sunderland til 2-1, og reiste hjem til London med tre svært viktige poeng.

Villas-Boas: – Står samlet

Etter Tottenhams katastrofale 0-6-tap for Manchester City for to uker siden ropte kritikerne at Villas-Boas burde sparkes, men etter borteseirer mot Fulham og Sunderland får portugiseren arbeidsro.

– Dette var enormt viktig. Vi hadde to store kamper mot Fulham og Sunderland, og vinner begge. Det viser at troppen står samlet. Å tape 0-6 er ikke bra, men vi har vist at vi har karakter ved å komme tilbake, sa forsvarsspiller Michael Dawson etter kampen.

Adam Johnson ga hjemmelaget ledelsen etter 37 minutter, men bare seks minutter senere utlignet Paulinho.

Sjetteplass

Fem minutter etter pause falt avgjørelsen da en uheldig John O'Shea styrte Andros Townsends innlegg i eget mål.

Med tre poeng klatret Tottenham til en sjetteplass på tabellen, mens Sunderland fortsatt er sist.

Den lille oppturen de fikk etter at Gustavo Poyet tok over for Paolo Di Canio ser ut til å være over. Sunderland står nå med ett poeng på de fire siste kampene.