Meny

United-stjerne benekter forhold til David Moyes' datter

UTEN TILLIT: Wilfried Zaha har bare figurert for David Moyes' lag to ganger - en gang i ligacupen, en gang i Community Shield. Foto: AP Photo/Jon Super/REUTERS/Nigel Roddis. Montasje: ABC Nyheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Nei, det er ikke grunnen til at jeg ikke får spille, sier Wilfried Zaha.

Zaha har vært en av de største skuffelsene i årets Premier League-sesong.

21-åringen kostet Manchester United rundt 130 millioner kroner, men han har fortsatt til gode å komme på banen i seriesammenheng for de regjerende mestrene. I alt har han bare spilt to ganger siden overgangen fra Crystal Palace, og enkelte hevder det ikke har noe som helst å gjøre med at han ikke er god nok for «de røde djevlene».

Ifølge rykter i britisk media og anonyme «kilder» på sosiale medier skal grunnen nemlig være at vingen har innledet er forhold til David Moyes' datter.

Dette er bare oppspinn, skal vi tro spilleren selv.

Slettet Twitter-meldinger

«Jeg har aldri datet eller engang møtt datteren til David Moyes, så det er ikke grunnen til at jeg ikke får spille», skrev engelskmannen på sin Twitter-konto fredag kveld.

Bare minutter senere kom han med en ny beskjed:

«Jeg har lyst til å stoppe alle disse usanne ryktene... Jeg kommer til å spille for Manchester United når manageren føler at jeg er klar».

Beskjedene ble ikke lenge etter slettet av Zaha selv, men de lå altså lenge nok ute til at media fikk det med seg.

Saken fortsetter under «tweetene»

Siden har flere falske kontoer blitt opprettet i navnet til Moyes' datter, Lauren.

Lauren Moyes har ingen Twitter-konto, men folk som har gitt seg ut for å være datteren til United-sjefen har også tidligere gitt pappa David problemer.

Før det var offentlig at Moyes kom til å bli Sir Alex Fergusons arvtaker i managerstolen på Old Trafford, slapp nemlig en konto med Laurens navn nyheten på sosiale medier.

Det gjorde ikke David Moyes blid.

– Datteren min har aldri hatt en Twitter-konto, og hun ble veldig lei seg over det som skjedde. Vi har fått stengt den kontoen, men dette er sånt som vil skje, og det er ikke mye jeg får gjort med det, sa han den gang.

Les også: Moyes vil hente Herrera - igjen

Les og se video: Everton slo United

LANDSLAGSMANN: Zaha har spilt like mange kamper for England som for United. Her i aksjon for U21-landslaget i sommerens U21-EM mot Fredrik Semb Berge og Norge. Foto: Erlend Aas/NTB scanpix.LANDSLAGSMANN: Zaha har spilt like mange kamper for England som for United. Her i aksjon for U21-landslaget i sommerens U21-EM mot Fredrik Semb Berge og Norge. Foto: Erlend Aas/NTB scanpix.

Kan bli lånt ut

Zaha var Fergusons siste signering som United-manager.

Spilleren signerte for laget i januar, men ble så umiddelbart lånt tilbake til Crystal Palace ut sesongen.

Mangelen på spilletid på Old Trafford har gjort at flere klubber skal ha meldt sin interesse for å hente spilleren på lån i januar.

– Det er ikke fordi han har gjort noe feil. Det er bare slik at konkurransen er stor, og vi er nødt til å forsikre oss om at han får spilletid. Hvis han ikke har fått mer spilletid innen januar, vil vi vurdere å leie ham ut, sa Moyes i slutten av oktober.

Ifølge nettstedet Goal skal Everton, Newcastle, Swansea, Stoke, Fulham og West Bromwich være lystne på å forsterke laget med Zaha. Angivelig er det sistnevnte klubb som ligger best an i kampen om spillerens signatur.

Zaha skal ha slitt med å tilpasse seg sitt nye liv i Manchester, og tilbringer derfor mye tid i London med familie og venner.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus