São Paulo-arenaen ferdig i april

VRIENT: Sepp Blatter og FIFA har litt å tenke på når det gjelder arenaene i Brasil. (Foto: AP Photo/Victor Caivano / NTB Scanpix)
VRIENT: Sepp Blatter og FIFA har litt å tenke på når det gjelder arenaene i Brasil. (Foto: AP Photo/Victor Caivano / NTB Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

VM-arenaen i São Paulo, der to personer mistet livet i en arbeidsulykke nylig, vil stå klar i løpet av april. Det opplyste FIFA-president Sepp Blatter torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En byggekran veltet i forrige uke under oppføring av en takkonstruksjon. To arbeidere omkom og en ble hardt skadd. Det ble også omfattende skader på selve stadionanlegget.

– Vi har fått informasjon om at den vil stå ferdig i midten av april, sa Blatter på en pressekonferanse torsdag.

– For øyeblikket har vi ingen plan B, sa FIFA-presidenten.

Les også: Brasilianske legender tror på hjemmeseier i VM

Politiet etterforsker fortsatt ulykken, men Blatter sa han var sikker på at alt ville gå etter den nye tidsplanen og at arenaen vil stå ferdig i tide.

Åpningskampen skal spilles på Corinthians stadion i São Paulo 12. juni neste år. Vertsnasjon Brasil blir ett av de to lagene, mens motstanderen avgjøres under gruppetrekningen fredag.

Les også: UEFA-presidenten vil ha utvisningsminutter i fotball

De elleve andre VM-arenaene har frist på seg til 31. desember til å bli ferdige, men Brasils sportsminister Aldo Rebelo avslørte onsdag at det ved siden av problemene i São Paulo, Cuiaba og Curitiba, også er forsinkelser med stadionene i Natal, Porto Alegre og Manaus. De blir ferdige først i januar. Curitiba er meldt klar i februar.