Bille Nielsen: – Ikke hørt noe om salg

LITT AV ALT: Nicki Bille Nielsen har gitt ledelsen grå hår, Rosenborg scoringer og fansen en yndling i sin første RBK-sesong. (Foto: Ned Alley / NTB Scanpix)
LITT AV ALT: Nicki Bille Nielsen har gitt ledelsen grå hår, Rosenborg scoringer og fansen en yndling i sin første RBK-sesong. (Foto: Ned Alley / NTB Scanpix)

Nicki Bille Nielsen sier at han ikke har hørt noe fra klubben om noe salg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avisen skrev torsdag at Rosenborg ønsker å kvitte seg med dansken. Ifølge avisen er årsaken todelt: Den 25-årige dansken har variert for mye på banen, og det har vært for mange utenomsportslige episoder.

Nielsen er blitt en hit hos fansen, men har hatt en turbulent debutsesong i Rosenborg-trøya. Som han for øvrig rev i stykker under 0-1-tapet for Sandnes Ulf i april. Nå skal klubbledelsen ha fått nok av spissens oppførsel.

Vil ikke kommentere

Etter det Adressa erfarer ønsker både sportslig og administrativ ledelse i RBK å få solgt Nielsen i løpet av det kommende overgangsvinduet. Det internasjonale vinduet er åpent i hele januar, mens man i Norge kan kjøpe spillere fra 14. januar til 5. april.

Sportslig leder Erik Hoftun i Rosenborg ønsker ikke å kommentere opplysningene, men sier følgende om situasjonen rundt Nicki Bille Nielsen:

– Det har vært både opp- og nedturer. Han har vært strålende i enkeltkamper og alltid gitt alt for laget. Men han har som våre andre spisser scoret for få mål.

Prat

Etter torsdagens oppslag hadde Nicki Bille Nielsen en prat med Hoftun, men han ville ikke si hva de snakket om.

Les også: Godset ønsker RBK-Berntsen

– Det vil jeg ikke kommentere. Det er en avis som forteller dette, og ikke Rosenborg. Hadde det vært RBK som hadde sagt dette ville det vært noe å forholde seg til. Jeg har ingen planer om å forlate klubben, og har heller ikke hørt noe om at Rosenborg har noe uoppgjort med meg. Jeg trives veldig godt i byen og klubben, sa han på telefon fra Danmark. sier Bille.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus