Fowler misunnelig på scoringskongen Suárez

SUSER: Luis Suarez hamret løs på Norwich onsdag og scoret tre herlige mål. (Foto: AFP Photo / NTB Scanpix)
SUSER: Luis Suarez hamret løs på Norwich onsdag og scoret tre herlige mål. (Foto: AFP Photo / NTB Scanpix)

Robbie Fowler ble hyllet som «Gud» av Liverpool-fansen. Nå er den tidligere måljegeren frustrert over å bli satt i skyggen av en annen stjernespiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fowler scoret i sin tid 183 mål på 369 kamper for Anfield-laget. Etter Suárez' firemålsshow mot Norwich, spøkte han om at uruguayanerens bragder gjør ham og andre Liverpool-legender grønne av misunnelse.

Foto: Erlend Aas/NTB ScanpixFoto: Erlend Aas/NTB Scanpix

– Luis er en fenomenal spiller. Jeg elsker ham, men jeg er også begynt å mislike ham fordi han får alle de tidligere Liverpool-spissene til å virke helt gjennomsnittlige, sa Fowler, som jobber som fotballekspert for BBC.

Suárez er en kontroversiell figur med mange ufine episoder bak seg. Men i form er det få som klarer å nekte spissen scoringer.

Tre av de fire målene mot Norwich onsdag var praktscoringer.

– Jeg likte virkelig å se laget. Men når du ser en spiller som Luis på det nivået er det bare briljant. De to første målene var bra, men det tredje var av en annen verden. Alt ved ham er verdensklasse, sa LFC-manager Brendan Rodgers etter kampen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus