Premier League runde 14 West Bromwich - Manchester City 2–3Borteseier for City

GOD UKE: Yaya Touré scoret to mot West Brom og ble tidligere i uka kåret til årets afrikanske spiller. (Foto: EPA / NTB Scanpix)

Manchester City har slitt på bortebane i år. Mot West Bromwich snudde det, selv om City nesten klønet det til mot slutten.

Serietreer Manchester City løftet seg på bortebane og slo West Bromwich 3-2. Serietreeren har bare vunnet to av sju kamper på fremmed gress, men står med full pott på hjemmebane.

Les detaljert referat fra West Bromwich - Manchester United

Problemet til City har vært å score det første målet som bortelag. Onsdag tok Sergio Agüero ga blåtrøyene ledelsen etter ni minutter, og gjestene fikk dermed den starten de ønsket seg.

Yaya Toure doblet til 2-0 kvarteret senere og gjorde også 3-0 fra straffemerket i annen omgang.

To sene WBA-mål gjorde at resultatet ikke ser like sterkt ut som prestasjonen.