Tysk cup Augsburg - Bayern München 0–2Robbens kneskade overskygget Bayern-seier

HUFF: Dette bildet av Arjen Robben finnes det vel ikke en eneste Bayern-supporter som liker. (Foto: Reuters / NTB Scanpix)

Arjen Robben måtte bæres ut med en kneskade tidlig i kampen da Bayern München tok seg til kvartfinale i den tyske cupen onsdag.

Nederlenderen scoret det første målet i 2-0-seieren over Augsburg allerede i det 4. minutt av bortekampen. Det var hans 13. mål på 19 kamper denne sesongen.

Ti minutter senere støtte Robben sammen med hjemmekeeper Marwin Hitz og skadet høyre kne. Han fikk behandling i målgården og måtte hjelpes av banen med blodig og bandasjert kne.

Ifølge en talsmann for Bayern pådro han seg et dypt kutt i kneet, og omfanget av skaden vil bli klart først når han har vært gjennom en MR-undersøkelse for å fastslå om det er båndskader i kneet.

Thomas Müller, som kom inn for Robben, fastsatte resultatet med sin scoring i det 78. minutt.

I en annen kamp vant Eintracht Frankfurt 4-2 over Sandhausen etter tre scoringer av Joselu.

Tidligere onsdag tok Wolfsburg og Leverkusen hver sin favorittseier. Ivica Olic ble matchvinner to minutter før slutt da Wolfsburg vendte 0-1 til 2-1 over Ingolstadt, mens Leverkusen tok en noe heldig borteseier med 2-1 over Freiburg. Emre Can ble matchvinner kvarteret før slutt.

Allerede tirsdag skaffet Borussia Dortmund, Hoffenheim, Hamburg og 2.-divisjonslaget Kaiserslautern seg plass i kvartfinalen.

Kvartfinalene trekkes søndag og spilles i februar.