Meny

Premier League runde 14 Arsenal - Hull 2–0

Bendtner scoret etter 90 sekunder

Nicklas Bendtner var tilbake i startoppstillingen og takket for seg med et tidlig mål. (Foto: Reuters / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicklas Bendtner takket for en overraskede startplass ved å ta Arsenal i ledelsen etter halvannet minutt i 2-0-seieren over Hull i Premier League onsdag.
Arsenal – Hull 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Nicklas Bendtner (2), 2-0 Mesut Özil (47).

60.017 tilskuere.

Dansken har vært i hardt vær den siste tiden, men Arsène Wenger valgte likevel gi ham sjansen fra start, for første gang i Arsenal-drakt siden mars 2011. Det tok ikke lang tid før Bendtner viste at det var et klokt valg.

Les detaljert referat fra Arsenal - Hull

På et godt slått innlegg fra Carl Jenkinson gjorde 25-åringen et perfekt løp og headet serielederen opp i 1-0. En marerittstart for Hull, som virkelig fikk kjørt seg i åpningskvarteret. Arsenal gikk på fulle sylindere offensivt, men det betalte seg ikke i målprotokollen.

Fire poeng

Først to minutter ut i annen omgang kom den kjærkomne 2-0-scoringen. Mesut Özil scoret forbi en utspilt Allan McGregor etter vakkert kombinasjonsspill med Aaron Ramsey. Arsenal kontrollerte inn seieren, selv om Hull hadde gode tilløp til en redusering.

Les også: Everton sjokkerte Manchester United

Artikkelen fortsetter under videovinduet

Siden serietoer Chelsea gjorde jobben og vant 4-3 borte mot bunnlaget Sunderland, leder Arsenal fortsatt med fire poeng på tabelltoppen. Chelsea kom tidlig under på Stadium of Light, men mål fra Frank Lampard, Eden Hazard (2) og et selvmål av Phil Barnsley ordnet borteseier.

4 x Suárez

Luis Suárez ble onsdagens store helt på Anfield da han scoret de fire første målene i Liverpools 5-1-seier over Norwich. Uruguayaneren startet målfesten etter et kvarter med en skikkelig suser fra 40 meter.

Artikkelen fortsetter under videovinduet

Les også: Riise kunne ikke avverge Spurs' snuoperasjon

Der Suárez slet tungt under 1-3-tapet for Hull søndag, gikk alt hans vei tre dager etterpå. Han er toppscorer i Premier League med 13 mål.

Liverpool ligger på fjerdeplass og er sju poeng bak Arsenal.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus