Solskjær tar tenkepause

Ole Gunnar Solskjær (t.h.) har ledet Molde til tre titler på tre år. Om han går løs på et nytt år er fortsatt uvisst. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix)
Ole Gunnar Solskjær (t.h.) har ledet Molde til tre titler på tre år. Om han går løs på et nytt år er fortsatt uvisst. (Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix)

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær vil drøfte neste karrieresteg med familien før han eventuelt forlenger kontrakten med eliteserieklubben, skriver NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av tre sesonger har Solskjær ledet Molde til to seriegull og én cuptriumf. Klubben har i høst ønsket å forlenge avtalen med manageren, som har kontrakt til sommeren 2014.

Enn så lenge holdes Molde på pinebenken. Styreleder Øystein Neerland bekrefter overfor NRK at Solskjær har bedt om ekstra tid til å diskutere sitt neste karrieresteg med familien.

– Solskjær har uttrykt behov for å tenke over framtiden. Vi er enig om at han får frist fram til jul, sier Neerland.

Les også: Branns nye trener møtt med allsang på pressekonferansen

Kontraktsforhandlingene kan dermed bli utsatt helt til nyttår. Ved et eventuelt Solskjær-nei vil Molde miste suksesstreneren midt i neste sesong. Uten at det bekymrer Neerland.

– Dette er fotballens dynamikk, og vi kan verken gå rundt og tenke på det eller bekymre oss. Det er helt vanlig at spillere og trenere blir attraktive for andre klubber når de gjør det bra. Det er vi fornøyd med, sier styrelederen.

Neerland sier videre at han ikke er kjent med at andre klubber forsøker å sikre seg Solskjær.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus