Premier League runde 14 Crystal Palace - West Ham 1–0Her tar Crystal Palace sin første seier under Tony Pulis

Her tar Crystal Palace sin første seier under Tony Pulis

Crystal Palace løftet seg opp fra sisteplassen i Premier League med 1-0 over West Ham tirsdag. Marouane Chamakh ble matchvinner sent i første omgang.

Nymanageren Tony Pulis kunne juble for sin første seier med Palace. Vertene var giftigst i London-derbyet og kunne punktert kampen i sluttminuttene.

Les detaljert referat fra kampen

Den eneste scoringen kom i det 42. minuttet etter at West Ham fikk halvklarert et svakt Barry Bannan-innlegg. Palace-spilleren fikk en ny sjanse og leverte en fin crossball med venstrefoten. Chamakh stusset ballen i mål ved lengste stolpe.

Seieren var Palaces tredje for året, og laget må fortsatt kjempe i bunnstriden i ligaen. Pulis' menn har i liket med Fulham ti poeng.

Tabelljumbo Sunderland har åtte poeng før onsdagens hjemmekamp mot Chelsea.