Sandnes Ulf satser på islandsk landslagskeeper

Hannes Thor Halldorsson har spilt mot norsk motstand før. Her fra landskampen mellom Island og Norge i september 2012. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix)
Hannes Thor Halldorsson har spilt mot norsk motstand før. Her fra landskampen mellom Island og Norge i september 2012. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix)

Hannes Thor Halldorsson, den islandske landslagskeeperen, er klar for Sandnes Ulf. 29-åringen har signert en toårskontrakt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Stavanger Aftenblad som bringer nyheten om keeperkjøpet tirsdag.

Halldorsson kommer fra KR Reykjavik, og han voktet det islandske målet i omspillskampen for neste års VM mot Kroatia. Islenderne tapte den kampen.

– Vi er veldig fornøyd med å hente en spiller av Halldorssons kaliber. Det er et resultat av at vi har vært mye i det islandske markedet, og at han trente med oss i oktober, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Sandnes Ulfs nettsider.

Les også: Sandnes Ulf fortsterker med eliteserierutine

Han legger ikke skjul på at klubben får en svært rutinert keeper med erfaring fra både toppnivået på Island samt internasjonal topperfaring.

Keepertrener Roger Eskeland er også begeistret.

– Førsteinntrykket mitt når jeg har sett ham, er at han er en vinner. Vinnermentaliteten symboliserer at han kommer fra Island. Jeg så han mot Kroatia, og har sett andre kamper på video. Det er viktig å få inn en keeper med en slik rutine, sier Eskeland til SandnesUlf.no.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus