Villas-Boas får støtte fra spillerne

SAMLET: Mousa Dembele (t.v.) hevder spillere og manager i Tottenham står sammen i stormen. (Foto: AFP Photo / NTB Scanpix)
SAMLET: Mousa Dembele (t.v.) hevder spillere og manager i Tottenham står sammen i stormen. (Foto: AFP Photo / NTB Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

André Villas-Boas har avfeid rykter om opprør i laget. Mousa Dembele understreker at treneren har spillerne bak seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham-manager André Villas-Boas er under press etter en sesongåpning under pari, og nykjøpte spillere som ikke lever opp til skyhøye forventninger. Ryktene sier at det er opprør i spillerstallen, og managerkollega Sam Allardyce kaller portugiserens håndtering av kritikk for umoden.

Les også: Avviser opprørsrykter

Hvis det er opprørstilstander er det noen som forteller usannheter, for Mousa Dembele sier ifølge Sky Sports at hele spillergruppa er bak Villas-Boas.

– Så klart er vi det. Manageren jobber hardt for å bygge opp selvtilliten vår. Tapet mot Manchester City var flaut, ikke bare for ham, men også for oss. Folk lo av oss etter det, sier Dembele ifølge Sky Sports.

Les også: – Villas-Boas er umoden

Lagkompis Sandro hamret inn et av Tottenhams to mål i helgens kamp mot Manchester United, men det som kunne bli den matchavgjørende scoringen ble bare scoringen som sikret ett poeng.

Brasilianeren later ikke til å se noe ekstraordinært i situasjonen Spurs er i.

– Alle managere som ikke leverer får kritikk. Vi må spille for ham nå, og det tror jeg alle gjør for tiden, sier Sandro ifølge Sky Sports.