Meny

Stortalent forlenget med West Brom

FUNN: Saido Berahinos utvikling har skutt i været denne sesongen. (Foto: AP Photo/ Nick Potts / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Saido Berahino har vært årets funn i Premier League. Mandag undertegnet han en ny kontrakt med West Bromwich.

Den binder ham til klubben til 2017. 20-åringen har fram til nå bare tjent 8500 kroner i uken, men den nye avtalen skal ifølge flere britiske medier være verdt 150.000 kroner per uke.

– Å kunne belønne en av våre egne som har jobbet seg gjennom ungdomsavdelingen siden han var 11 år gammel, er et stort øyeblikk for klubben, sier West Brom-direktør Richard Garlick ifølge Skysports.

Les også: Bayern-talent forlenger

Berahino ble født i Burundi, men kom til England som 10-åring og har representert landet på flere aldersbestemte landslag. Han har seks mål for U21-laget på bare fire kamper.

Han ble for alvor lagt merke til da han ble matchvinner for West Brom i seieren mot Manchester United på Old Trafford i september.

Les også: – Ingen hast med ny Rooney-kontrakt

Berahino har blitt linket til flere toppklubber den siste tiden, men den nye kontrakten vil hvert fall stoppe spekulasjonene for en liten stund.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus