Meny

Sandnes Ulf hentet 1.-divisjonsduo

ERFAREN: Tijan Jaiteh (blå) vet hva som kreves i eliteserien. Her for Sandefjord i en cupkamp mot Vålerenga. (Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sandnes Ulf har sikret seg Tijan Jaiteh (Sandefjord) og Ole Kristian Langås (Ull/Kisa).

Jaiteh har tidligere spilt for Brann.

– Han har erfaring fra spill i eliteserien med Brann, og har nå to gode sesonger bak seg i 1. divisjon med Sandefjord. Han er en stor gutt som vil tilføre oss mye. Han er aggressiv i spillestilen, og en defensiv midtbanespiller med gode ballferdigheter. I tillegg har han litt andre ferdigheter enn de midtbanespillerne vi har i troppen fra før, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Stavanger Aftenblad.

Langås scoret 14 mål for Ull/Kisa denne sesongen.

– Han er en ung spiller som har vist i 1. divisjon at han er lovende og kan score mye mål. Det er ingen garanti for at han scorer et tosifret antall mål på direkten i eliteserien, men jeg tror han har potensial til å ta det steget allerede neste år. Dessuten kan han spille i flere posisjoner, og det er viktig for oss i Sandnes som ikke er bortskjemt med brede staller, sier Ulf-trener Asle Andersen til Aftenbladet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus