Meny

74 år gamle Trapattoni klar for nye trenerjobber

PENSJONIST? Nei takk, sier Giovanni Trapattoni som har mange jobbtilbud.(Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Giovanni Trapattoni holder koken. Trenerveteranen har tilbud fra øst og vest.

74-åringen har ingen planer om å legge opp som trener. Han ga seg i høst som landslagssjef for Irland. Den tidligere Milan-, Juventus-, Fiorentina-, Inter- og Bayern München-treneren er aktuell for jobber både i Amerika og Japan.

– Jeg har fått mange flatterende tilbud fra steder langt unna, som Amerika og Japan. Jeg har flere møter på agendaen framover. Så får vi se om jeg drar østover eller vestover, sier den italienske trenerlegenden.

Pensjonist vil han ikke bli.

– Jeg er fortsatt lysten på trenerjobb fordi jeg føler meg mentalt fresh. Jeg er ikke klar for en jobb i kulissene, sier Trapattoni.

Ved siden av Ernst Happel, José Mourinho og Tomislav Ivic har Trapattoni vunnet seriegull i fire land. Bare han og Udo Lattek har vunnet alle de tre europacupene (serievinnercupen/mesterligaen, UEFA-cupen/europaligaen og nå nedlagte cupvinnercupen).

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus