Cavani sikret gruppeseieren for PSG

Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani avgjorde onsdagens mesterligakamp mot Olympiakos til franskmennenes fordel. Foto: EPA/IAN LANGSDON.
Paris Saint-Germain-spiss Edinson Cavani avgjorde onsdagens mesterligakamp mot Olympiakos til franskmennenes fordel. Foto: EPA/IAN LANGSDON.
Artikkelen fortsetter under annonsen

En svært sen scoring av Edinson Cavani sørget for at Paris Saint-Germain onsdag kunne sikre seg gruppeseieren i mesterligaens gruppe C. Olympiakos ble sendt hjem med 1-2.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ibrahimovic' scoring etter sju minutter ga PSG den åpningen de trolig hadde ønsket. Med seier kunne franskmennene ha sikret gruppeseieren. Ibrahimovic, som spilte sin 100. mesterligakamp, fikk en strøken pasning fra Gregory van der Wiel og fikk en enkel jobb med å sette ballen i nettet.

PSG så ut til å trygge i land en 1-0-seier, men grekernes Kostas Manolas ville det annerledes. Olympiakos-forsvareren steg til værs etter et hjørnespark og headet på mål. Sirigu måtte gi retur, men 22-åringen var der også.

Franskmennene ga ikke opp. I siste ordinære spilleminutt avsluttet uruguayanske Edinson Cavani fra hjørnet av 16-meteren og i nettmaskene.

Les også: Ingen tvil for Manchester United.

Jevnt om 2.-plass

Med 2-1-seier er det ingen tvil om at PSG tar gruppeseieren.

Olympiakos ble tatt igjen av Benfica, som etter en intens kamp borte mot Anderlecht fikk med seg tre poeng. Både Olympiakos og Benfica har med det sju poeng og er absolutt med i kampen om 2.-plass, som gir plass i cupspillet.

Anderlecht, som ledet kampen mot Benfica 1-0, har kun ett poeng etter fem kamper. De har seks poeng opp og dermed ingen mulighet til verken cupspill i mesterligaen eller europaligaen.

Les også: Vidal sikret etterlengtet Juventus-seier.