Vidal sikret etterlengtet Juventus-seier

Arturo Vidal scoret hattrick i Juventus' 4-1-seier mot FC København. Foto: AP Photo/Massimo Pinca.

Arturo Vidal scoret på to straffer og en heading i onsdagens møte med København og sendte med det Juventus opp på 2.-plass i mesterligaens gruppe B. Italienerne vant 3-1.

Real Madrid topper gruppe B klart og er allerede klare for cupspillet. Om 2.-plassen har Juventus så langt fått svært tøff kamp. I onsdagens hjemmemøte med Ståle Solbakkens København scoret Vidal hat trick. Det holdt til seier.

Den første straffen satt Vidal i nettet etter en snau halvtime. Han plasserte ballen nede i hjørnet til venstre. Det samme gjorde han etter 60 spilte minutter. I mellomtiden hadde svenske Olof Mellberg utlignet for København og tent et dansk håp om å få med seg poeng hjem fra Italia.

2-1-scoringen til Vidal ga ytterligere motivasjon i Juventus-rekkene. Bare tre minutter senere økte samme mann til 3-1, da på en heading fra ti meters hold. Det var chilenerens femte scoring i mesterligaen denne sesongen.

København klarte ikke å slå tilbake mot Juventus og tapte kampen 1-3. Dermed bærer det hjem til den danske hovedstaden med to poengs luke opp til Juventus og ni til Real Madrid.

Seier med ti mann

Real Madrid tok imot Galatasaray hjemme på Santiago Bernabéu og måtte spille to tredeler av kampen med en mann mindre, etter at Sergio Ramos fikk marsjordre i det 26. minutt.

Spanjolene tok likevel ledelsen ved Gareth Bale. Waliseren dunket inn et frispark fra nær 30 meter. Galatasarays Umut Bulut utlignet bare minuttet etterpå.

I annen omgang sendte Alvaro Arbeloa Real Madrid i føringen igjen, før Angel di Maria økte til 3-1. Spanske Isco, som ble hentet til hovedstaden i sommer, rundet det hele av med 4-1-scoringen snaue ti minutter før slutt.

Det fikk Juventus-spillerne til å trekke litt ekstra på smilebåndet, for dermed har de også to poengs luke til tyrkerne.

Juventus møter Galatasaray i den siste gruppekampen, og har en alle tiders mulighet til å sikre seg plass i cupspillet. Real Madrid skal til København.