Meny

Følg gruppespillet i Champions League her

Wayne Rooney scoret to av målene i det forrige møtet mellom Manchester United og Bayer Leverkusen. Foto: REUTERS/Rebecca Naden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United knuser Bayer Leverkusen, mens Juventus har tatt tilbake ledelsen.

Manchester United kan kvalifisere seg til cupspillet i Champions League hvis de slår Bayer Leverkusen i kveld.

David Moyes’ menn topper sin gruppe, men blir tett fulgt av Leverkusen og Shakhtar Donetsk som ligger henholdsvis ett og tre poeng bak. 

Hvis United mislyktes i å ta tre poeng, og Shakhtar slår Real Sociedad, vil alt avgjøres i den siste runden av gruppespillet. 

Da lagene møtes forrige gang i september vant United 4-2, hvor Wayne Rooney scoret to av målene.

- Vi må sørge for at vi er gode defensivt, samtidig som vi skal gå ut for å vinne, sier Moyes til SkySports.

- Vi hadde muligheten mot Sociedad til å rykke ifra, men vi tok den ikke i bruk. Vi vil prøve å få jobben gjort så fort som mulig, men hvis det må avgjøres i den siste kampen så får det bare være slik. 

Følg Bayer Leverkusen - Man United fra kl. 20:45.

Manchester City - Viktoria Plzen

Manchester City er allerede kvalifisert til cupspillet, men møter Viktoria Plzen i håp om å vinne deres gruppe. 

Å komme videre til cupspillet har vært en topprioritet for de lyseblå. Det å gjennomføre dette med to kamper igjen kan tyde på at de går fremover friskere enn sine rivaler.

Det er fortsatt noe spenning igjen rundt hvem som tar første- og andreplass, City ligger tre poeng bak gruppeleder Bayern Munchen. 

Manuel Pellegrinis menn møter nettopp Guardiola og co i den siste runden av gruppespillet. 

Med seks poeng i de to neste kampene og sammenlagt seier mot Bayern Munchen, kan City dermed ende opp med å toppe Gruppe D.

Følg Manchester City - Viktoria Plzen fra kl. 20:45.

Juventus - FC København

FC København har måttet tåle to klare bortetap så langt i mesterligaen. Ståle Solbakken håper å vende trenden i onsdagens bortekamp mot Juventus.

– Presset er på Juventus, og det kan vise seg å virke i vår favør. Vi skal gjøre et forsøk, prøve å være modige i spillet og gi dem real kamp, sa han tirsdag.

FCK kom til kort både mot Real Madrid og Galatasaray. Nå venter et lag som er uten seier så langt i gruppespillet.

– Vi har den største respekt for Juve. De var best både mot Real Madrid og Galatasaray og har vært uheldige så langt i mesterligaen. De har en utrolig sterk midtbane og er tilbake på topp i serie A, sier Solbakken.

– Jeg er ikke redd for at vi skal bli overkjørt, men det er alltid en risiko. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase. Vi lærer av hvert minutt i denne turneringen, sier den norske treneren.

Følg Juventus - FC København fra kl. 20:45.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus