Meny

Villas-Boas under press før Tromsø-kamp

Andre Villas-Boas skal trolig sitte utrygt etter stortapet mot Manchester City. Foto: EPA/PETER POWELL.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-manager André Villas-Boas sitter utrygt etter braknederlaget for Manchester City. Torsdag venter Tromsø i europaligaen.

Sist helgs seksmålstap svir for Spurs-fansen. Klubben mistet Gareth Bale i gigantovergangen til Real Madrid i sommer, men har punget ut over en milliard kroner (110,5 millioner pund) på nye spillere.

Tross investeringene uteblir den sportslige suksessen. I Premier League ligger London-klubben på en skuffende åttendeplass.

Les også:  Malmös gulltrener kobles til Brann.

Kan få sparken

The Guardian skriver at portugisiske Villas-Boas står i fare for å miste jobben. Ifølge avisen er han avhengig av et godt resultat i søndagens seriekamp mot Manchester United for å få arbeidsro.

Mens Tottenham sliter i motvind i den hjemlige serien, har det vært mer å glede seg for i europaligaen. Laget står med full pott etter fire kamper og er allerede klar for cupspillet.

Tromsø ligger sist med ett poeng og har ikke muligheten til å gå videre fra gruppe K.

Les også: Malmös gulltrener kobles til Brann.

Utsolgt

Tottenham kommer på besøk til et fullsatt Alfheim. 6000 billetter ble utsolgt i løpet av 53 minutter, ifølge Tromsøs nettsted.

Trolig vil Villas-Boas la noen av sine største stjerner hvile mot TIL for å spare krefter til storkampen mot United.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus