Meny

Følg gruppespillet i Champions League her

Arsenal vant tilsvarende oppgjør mot Marseille 2-1. En av målscorerne for "The Gunners" var Theo Walcott. Foto: AP Photo/Claude Paris.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Arsenal og Borussia Dortmund har økt mot sine motstandere, mens Chelsea sliter mot Basel.

Hvis Arsenal slår gruppejomboen Marseille, og Borussia Dortmund ikke vinner mot Napoli, vil Arsene Wengers menn nå utslagsrundene i Champions League for fjortende gang på rad.

«The Gunners» leder Gruppe F med lik poengsum som Napoli. På hjemmebane vant London-klubben 2-1 mot franskmennene.

– De har kvalitet og er i en bedre periode for øyeblikket ettersom de har vunnet sine to siste kamper, og det gjør dem til en farlig motstander å spille mot, sier Wenger før kampen til BBC.

Følg Arsenal - Marseille fra kl. 20:45.

Borussia Dortmund - Napoli

Borussia Dortmund står overfor en av sine tøffeste oppgaver i løpet av de siste årene da de tar imot Napoli i en vinn-eller-forsvinn-kamp. 

For første gang på tre år har det tyske laget tapt tre kamper på rad. En av de kampene var et knusende 3-0-tap mot hovedrival Bayern Munchen lørdag, men Dortmund-manager Jurgen Klopp ønsker at hans gutter skal se fremover.

– Jeg har sagt til spillerne mine at de kan være deprimerte i fem minutter, men så må ting gå videre. Vi må tenke på vår neste kamp, sa Jurgen Klopp til SkySports.

– Dette er en uvanlig situasjon for oss å være i. Vi må bare trekke de riktige konklusjonene, gjøre ting litt mer klart, så kan vi være selvsikre om tirsdagen.

I tilsvarende oppgjør vant Napoli 2-1.

Følg Borussia Dortmund - Napoli fra kl. 20:45.

Basel - Chelsea

Chelsea er i søken om sin tredje borteseier i sin gruppe etter å ha slått Steaua Bucuresti 4-0, Schalke 3-0, etterfulgt av en ny 3-0-seier imot det tyske laget.

London-klubben maktet derimot ikke å få poeng mot Basel i tilsvarende oppgjør mot sveitserne. Det tapet var det første tapet i gruppespillet på 29 strake kamper for Chelsea.  

– Basel er et godt lag. De vant i London fordi de spilte bedre enn oss. Vi er i en bedre situasjon nå, sa Mourinho til BBC. 

I den kommende måneden skal Chelsea spille hele ni kamper, og Jose Mourinho ønsker å vinne kveldens kamp slik at de kan få litt ro i løpet av desember måneden, ettersom gruppespillets siste kamp er i nettopp desembermåned.

– Ni kamper, og en av de er mot Steaua. Det er vår motivasjon for tirsdag, å drepe situasjonen i gruppespillet for å gi oss litt rom i desember. Istedenfor å ha ni reelle kamper, vil vi da ha åtte.

Følg Basel - Chelsea fra kl. 20:45.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus