Meny

Pellegrini vil beholde Hart

Joe Hart har i den siste tiden blitt benket av trener Manuel Pellegrini. Foto: REUTERS/Toby Melville.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester Citys Joe Hart kommer ikke til å forlate blåtrøyene i januar. Trener Manuel Pellegrini ønsker å beholde den engelske keeperen i troppen.

Manchester Citys Costel Pantilimon har den siste tiden vært Pellegrinis førstevalg. Det har satt i gang rykter om at Joe Hart er på vei vekk fra Premier League-klubben. Disse tilbakeviser den chilenske treneren.

– Det er ingen sjanse for at Joe Hart forlater stallen vår i januar. Det er mange nyheter om seks eller sju keepere vi ønsker å signere, men dette er feil, sa Pellegrini.

Hart har vært vraket som førstekeeper i City siden han tabbet seg ut i 1-2-tapet for Chelsea i slutten av oktober. Likevel har han fått spilletid både i mesterligaen og for det engelske landslaget siden den gang.

– Det viktige for Joe (Hart) er at han skal spille onsdag (mesterligaen mot Viktoria Plzen). Vi håper han vil gjøre det bra, sa Pellegrini.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus