Meny

Conte rolig før skjebnekamp i mesterligaen

Antonio Conte tror erfaringen deres gjør at de vil gå videre. Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juventus-trener Antonio Conte tror spillernes rutine blir avgjørende når de onsdag tar imot FC København i mesterligaen.

Med tap eller uavgjort kan de regjerende italienske mesterne risikere å bli slått ut av turneringen. Så langt står de uten seier i gruppe med Real Madrid, Galatasaray og København.

– Vi har ikke andre muligheter enn å vinne. Det er en avgjørende og veldig vanskelig kamp. Vi er ferdige om vi ikke tar tre poeng, sa Conte.

Nervøsiteten som ligger over Torino i forkant av onsdagens kamp vil likevel ikke gå inn på spillerne. Det tror i hvert fall ikke Conte.

– Vi er rolige. Vi har et lag som har stor erfaring med slike avgjørende oppgjør. Spillerne vet hvordan de skal håndtere at vi må vinne, sa Juve-treneren.

Juventus står bokført med tre poeng etter fire spilte kampen. Real Madrid leder gruppen med ti poeng, mens København og Galatasaray begge har fire.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus