Meny

Bendtner pågrepet for hærverk

TATT FOR HÆRVERK: Nicklas Bendtner ble mandag pågrepet for hærverk i England. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nicklas Bendtner er i trøbbel igjen. Arsenal-spissen ble mandag pågrepet for hærverk.

Den danske fotballproffen ble senere løslatt og fikk en advarsel av politiet, skriver The Sun.

Bendtner er mistenkt for å ha gjort hærverk i det luksuriøse leilighetskomplekset han bor i. Det ligger i Bushey, like ved London. Et vindu ble knust, og en låst dør ble forsøkt sparket inn ved et trenings- og bassengområde. Episoden skjedde i 1-tiden natt til mandag.

Overvåkingsbilder viser en gruppe som står samlet ved døren, og de sparket døren flere ganger.

Det er ikke første gang Bendtner er i politiets søkelys. I mars ble han tatt for promillekjøring etter å ha kjørt i motgående kjørefelt i København. Han hadde 1,75 i promille. Han ble bøtelagt nesten 850.000 kroner og fratatt førerkortet, og han hadde et halvt års «tenkepause» fra landslaget.

I februar i fjor ble han fratatt førerkortet i tre måneder for råkjøring, og samme måned ble han pågrepet for hærverk mot flere biler. For to år siden ble han politianmeldt for vold mot en gjest på et hotell i Helsingør.

Bendtner var ubenyttet reserve da serieleder Arsenal slo Southampton 2-0 i Premier League lørdag. London-klubben tar imot Marseille i mesterligaen tirsdag og kan sikre seg avansement til åttedelsfinalen.

Les flere fotballnyheter her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus