Meny

Wenger: - Ikke noe press på Özil

Arsene Wenger ønsker ikke å legge for mye press på Mesut Özil. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-manageren synes Mesut Özil har vært flink til å tilpasse seg å være fokuset i angrepet, men er tilbakeholden i å gi han for mye ansvar.

Arsene Wenger har avvist at han er bekymret over den siste formen til Mesut Özil, og insisterer på at han er tilfreds med tyskerens bidrag siden overgangen denne sommeren.

Den tidligere Real Madrid-spilleren, som kom for en rekordsum på femti millioner pund på siste dag av overgangsvinduet, har vært fast inventar i førstelleveren til Arsenal.

Wenger tror den sene overgangen gjorde det ekstra vanskelig for Özil, og ønsker ikke å presse spilleren til å overgå sine lagkamerater.

- Først og fremst så er han en veldig begavet spiller. Han kom bare for tre måneder, og han hadde ikke det beste utgangspunktet for denne ligaen, sier franskmannen til pressen.

Les også: Jose Enrique ute i ti uker

- Han er en ung spiller, han er 25 år, så det er fortsatt rom for forbedring for ham.

Arsenal besitter et stort antall spillere som alle er flinke med ball, men det er Özil som skal være playmakeren.

- Vi har rikelig av spillere som kan føre ballen, og siden han spiller sentralt på banen så går ballen gjennom han. Men vi setter ikke noe spesielt ansvar på ham.

- Det kan hende han føler litt mer press siden han må det. Vi ønsker kun å spille vårt eget spill, vi ønsker ikke å legge noe spesielt press på han. Alle i laget vårt kan servere gode pasninger.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus