Meny

Premier League runde 12 Cardiff - Manchester United 2–2

Cardiff snøt United for seieren på overtid

OVER ALT: Wayne Rooney viste seg fram på både godt og vondt mot Cardiff søndag. Han kunne blitt utvist, men scoret og serverte en assist senere i kampen. (Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United ledet to ganger mot Cardiff søndag, men fikk likevel bare med seg ett poeng etter 2-2 i den walisiske hovedstaden.
Cardiff – Manchester U. 2-2 (1-2)

Mål: 0-1 Wayne Rooney (15), 1-1 Fraizer Campbell (33), 1-2 Patrick Evra (45), 2-2 Kim Bo-kyung (90).

Tilskuere: 28.016

Kim Bo-kyung ble den store helten da han headet inn 2-2 like etter at klokken viste 90 minutter i kampen mellom Cardiff og Manchester United søndag.

Kim Bo-kyung ble den store helten da han headet inn 2-2 like etter at klokken viste 90 minutter i kampen mellom Cardiff og Manchester United søndag.

Les detaljert refert fra kampen

Wayne Rooney, som var heldig som ikke ble utvist etter åtte minutter, ga United ledelsen etter et kvarter, men da det var spilt 33 minutter, utlignet Frazier Campbell mot gamle lagkamerater.

Like før pause ga Patrice Evra United ledelsen igjen med en heading etter corner, en ledelse som så ut til å holde hele veien inn.

Men på overtid stanget Bo-kyung inn utligningen, og dermed ble det poengdeling.

Rooney sløste

Rooney hadde en eventyrlig sjanse til å vinne kampen like etter utligningen, men valgte å sentre mot Danny Welbeck i stedet for å avslutte selv da han ble spilt alene gjennom.

– Jeg er skuffet over at vi ikke fikk med oss tre poeng. Cardiff var gode og satt oss under press. Vi ga bort et dumt frispark som endte med deres andre mål, og forsvarte oss ikke god nok, sa United-manager David Moyes, ifølge BBC etter kampen.

Les også: Manchester City holdt lekestue mot Tottenham

Han var ikke enig i at Rooney skulle vært utvist for episoden da han sparket etter Jordon Mutch tidlig i kampen.

– Han kommer inn i løpebanen hans og et gult kort var mer enn nok, mente Moyes.

Slo Fellaini

Også Cardiff-spiller Gary Medel var heldig som slapp rødt kort.

Like før frisparket som endte med 2-2-scoringen så han ut til å slå Uniteds Marouane Fellaini i ansiktet.

– Han kunne blitt utvist, men Fellaini setter hodet sitt i ansiktet på en annen spiller, og det er også rødt kort. Det er også noe som bør ses på, sa Cardiffs manager Malky Mackay.

Det uavgjorte resultatet betyr at United er på sjetteplass, sju poeng bak serieleder Arsenal.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus