Serie A 13. runde Livorno - Juventus 0–2Juventus overtok tabelltoppen

Paul Pogba hiver hendene i været for Juventus-scoring. (Foto: EPA/Stefano Derrico / NTB Scanpix)

To mål i annen omgang av Fernando Llorente og Carlos Tévez sikret 2-0-seier og tabelltopp for Juventus i italiensk serie A søndag.

Spanske Llorente ga bortelaget ledelsen mot Livorno etter 63 minutter, mens Tévez doblet ledelsen 12 minutter senere.

Med tre poeng søndag tok Juventus over tabelltoppen med 34 poeng. Roma er to bak, men kan ta tilbake ledelsen med seier mot Cagliari mandag kveld.

I andre kamper slo Juventus' byrival Torino bunnlaget Catania 4-1, mens Sampdoria og Lazio spilte 1-1.

Udinese slo Sampdoria 1-0, og i kampen mellom Sassuolo og Atalanta ble det 2-0 til førstnevnte.