Meny

Ingen fare med Ronaldo

Cristiano Ronaldo har scoret 17 av Real Madrids 40 seriemål denne sesongen. (Foto: AP Photo/Daniel Tejedor / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo regner med at han blir skadefri i tide til Real Madrids mesterligakamp mot Galatasaray onsdag.

Ronaldo måtte byttes tidlig i annen omgang under lørdagens seriekamp mot Almeria, men portugiseren tror ikke lårskaden er alvorlig.

– Jeg tok bare mine forholdsregler, og det var ingenting spesielt. De ga meg ett spark i første omgang, og jeg følte at muskelen var litt stiv, sa Ronaldo etter kampslutt.

Trener Carlo Ancelotti er heller ikke bekymret.

– Jeg tror ikke det er alvorlig, for han har ingen smerter. Det blir flere undersøkelser i morgen (søndag), men jeg tror ikke det er et stort problem, sa italieneren.

Les også: Barcelona vant stort uten Messi

Ronaldo ga Real ledelsen allerede etter tre minutters spill. Da han måtte forlate banen, var stillingen fortsatt 1-0, men laget vant til slutt 5-0. Real Madrid ligger på tredjeplass i La Liga og har seks poeng opp til ledende Barcelona.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus