Ronaldo scoret og ble skadd

Cristiano Ronaldo og Gareth Bale blir stadig mer samspilte. (Foto: EPA/NTB Scanpix)

Cristiano Ronaldo sendte Real Madrid i ledelsen mot Almeria før han måtte forlate banen med skade. Storklubben vant til slutt enkelt 5-0.

Ronaldo sørget for 1-0 gjestene fra hovedstaden i ledelsen allerede etter tre minutters spill.

Like før pause så det ut som om han tråkket over, og seks minutter ut i annen omgang måtte han byttes ut med Jese Rodriguez.

Det kan være dårlig nytt for Real Madrid. Ronaldo har vært i storslag denne sesongen. Tirsdag scoret han hattrick for Portugal i 3-2-seieren over Sverige. Dermed sikret Portugal VM-billett med 4-2 sammenlagt.

Men i lørdagens kamp klarte Real-mannskapet seg godt uten Ronaldo. Like etter at superstjernen var byttet ut, doblet Karim Benzema ledelsen. Ti minutter senere økte Gareth Bale til 3-0, mens Isco la på til 4-0 etter 74 minutter. Ti minutter før full tid fastsatte Alvaro Morata sluttresultatet til 5-0.