Meny

Premier League runde 12 Newcastle – Norwich 2–1

Tredje strake for Newcastle

Yohan Cabaye (.t.v.) og Loic Remy (t.h.) feirer for Newcastle-scoring. (Foto: AP Photo/NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alan Pardew har styrket aksjene sine som Newcastle-manager. Med 2-1 over Norwich lørdag står laget hans med tre strake seirer i Premier League.

Loïc Rémy førte hjemmelaget i ledelsen allerede etter to minutters spill på St. James' Park. Den innleide spissen sto ved bakerste stolpe og headet ballen i mål. Yohan Cabaye vartet i forveien opp med en glitrende corner.

Les detaljert referat fra kampen

Norwich kom til et par farlige muligheter før vertenes Yohann Gouffran økte til 2-0 i det 38. minutt. Franskmannen scoret etter en retur fra keeper John Ruddy.

Newcastle virket å ha kontroll på kampen helt til Leroy Fer var sterkest i luften og reduserte ti minutter før slutt. Målet kom etter et hjørnespark. Hjemmelaget lot seg ikke stresse av det sene baklengsmålet. I sluttminuttene fikk Papiss Cissé et mål annullert for en marginal offside.

Alexander Tettey var ikke med i kamptroppen til Norwich lørdag.

Newcastle står med tre seirer på rad. Pardew har vært under press etter en svak 2012/12-sesong og en variabel seriestart. De siste ukene er det derimot blitt triumfer over både Chelsea og Tottenham.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus