Premier League runde 12 Newcastle – Norwich 2–1

Tredje strake for Newcastle

Yohan Cabaye (.t.v.) og Loic Remy (t.h.) feirer for Newcastle-scoring. (Foto: AP Photo/NTB Scanpix)
Yohan Cabaye (.t.v.) og Loic Remy (t.h.) feirer for Newcastle-scoring. (Foto: AP Photo/NTB Scanpix)

Alan Pardew har styrket aksjene sine som Newcastle-manager. Med 2-1 over Norwich lørdag står laget hans med tre strake seirer i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Loïc Rémy førte hjemmelaget i ledelsen allerede etter to minutters spill på St. James' Park. Den innleide spissen sto ved bakerste stolpe og headet ballen i mål. Yohan Cabaye vartet i forveien opp med en glitrende corner.

Les detaljert referat fra kampen

Norwich kom til et par farlige muligheter før vertenes Yohann Gouffran økte til 2-0 i det 38. minutt. Franskmannen scoret etter en retur fra keeper John Ruddy.

Newcastle virket å ha kontroll på kampen helt til Leroy Fer var sterkest i luften og reduserte ti minutter før slutt. Målet kom etter et hjørnespark. Hjemmelaget lot seg ikke stresse av det sene baklengsmålet. I sluttminuttene fikk Papiss Cissé et mål annullert for en marginal offside.

Alexander Tettey var ikke med i kamptroppen til Norwich lørdag.

Newcastle står med tre seirer på rad. Pardew har vært under press etter en svak 2012/12-sesong og en variabel seriestart. De siste ukene er det derimot blitt triumfer over både Chelsea og Tottenham.

Personvernpolicy