Meny

Martin Johnsrud Sundby suveren igjen

Martin Johnsrud Sundby på lørdagen 15km friteknikk på Beitostølen. Han vant en svært klar seier foran Anders Gløersen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Johnsrud Sundby kopierte fredagens seier på Beitostølen og var suveren også på lørdagens 15 kilometer i fristil i langrennsåpningen.

Han slo Anders Gløersen som tok annenplassen, med 33,9 sekunder. Tredjeplassen gikk til Sjur Røthe som var 41,2 sekunder bak. Det forteller om en suveren og svært klar seier.

Les også: Therese Johaug sikret ny klar seier

– Jeg gikk et godt løp i dag. Særlig er jeg fornøyd med det jeg presterte mellom fire og 11 kilometer. Da fungerte det veldig bra. så falt jeg litt ned på sisterunden. Det ble tungt, sa Martin Johnsrud Sundby til NRK etter rennet.

Han var i teten fra start til mål, og det var aldri noen som truet seieren hans.

Les også: Northug kan få problemer med å gå Falun-VM

Petter Northug var ikke blant de ti beste, men løpet hans lørdag var betraktelig bedre enn det han gikk i klassisk fredag. Han slo fast etter løpet at det var tungt mot slutten. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus