Meny

Carlsen feiret med pokerlag

Først brukte vant Magnus carlsen VM-tittelen, så ble han kastet i bassenget og til slutt samlet Team Carlsen samlet seg rundt pokerbordet. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Festmiddag og pokerlag. Slik feiret Magnus Carlsen at han var blitt den nye verdensmesteren i sjakk. Han var fortsatt spillesugen etter seiersmiddagen.

Men sjakkbrettet ble byttet ut med spillkort og noen skikkelige omganger poker etter at middagen på den indiske restauranten på hotellet var unnagjort. Den nybakte verdensmesteren var i strålende humør og deltok med liv og lyst i kortspillet til langt ut på morgenkvisten.

Først brukte han nesten fem timer på å smadre Vishy Anand og overta VM-tittelen hans. Deretter ble han kastet i bassenget, før Team Carlsen samlet seg rundt pokerbordet. Iom det ble seier på den nye sjakkmesteren også der, sier ikke historiene noe om.

Gleden han spontant utviste etter dukkerten i hotellbassenget, kan tyde på at det ga ham en oppkvikker, for Carlsen kom til overflaten jublende og med armene i været.

Sov lenge

For de tilstedeværende journalistene var synet av en smilende, dryppvåt Magnus et kjærkomment brudd med den kontrollerte og korrekte Carlsen som hadde opptrådt på de elleve forutgående pressekonferansene.

Les også: Verdensmester, sex-symbol og sjakkens Mozart

Espen Agdestein hadde fortsatt ikke snakket med Carlsen da NTB møtte manageren i lobbyen på Hyatt Regency hotell i Chennai klokken tre på ettermiddagen lørdag.

– Magnus kommer til å sove fryktelig lenge, sa Agdestein før han selv gikk til en meget sen frokost.

Den nye verdensmesteren var mannen alle ville ha en bit av etter seieren fredag. BBC og The New York Times var blant de utvalgte mediene som fikk intervjue Carlsen via Skype fredag kveld.

Manager Espen Agdestein forteller at tilbudene strømmer inn hele tiden, men Carlsen holder beina på bakken.

– Vi har ikke noe behov for å melke situasjonen. Det er ikke noe «road show» på gang. Nå handler det om å slappe av og ha det gøy, sier manageren.

Superstjerne

Det er også klart at den suverene verdensmesteren får en kvinnelig superstjerne ved siden side når han skal være toppmodell for klesmerket G-Stars neste kampanje. Hvem som skal stå ved Carlsens side er foreløpig ikke kjent, men det skal være snakk om en stor celebritet.

– De to skal være sammen og gå på rød løper på et moteshow G-Stars skal ha i London 9. desember Foreløpig er det hemmelig hvem den kvinnelige motparten blir, sier Agdestein til NTB. Han forteller også at kolleksjonen det er snakk om skal lanseres i februar neste år.

Magnus Carlsen frontet G-Stars kolleksjon også i 2010. Da var han sammen med den amerikanske skuespilleren Liv Tyler. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus