Her signaliserer Mario Götze at han ikke vil feire scoring mot gamleklubben. (Foto: AP Photo/NTB Scanpix)

Storoppgjøret i Tyskland endte med borteseier.

SISTE:

18.30 West Ham - Chelsea 0–3 (Frank Lampard str., Oscar, Lampard) SLUTT

18.30 Borussia Dortmund - Bayern München 0–3 (Mario Götze, Arjen Robben, Phillip Lahm) SLUTT

87. min Kaptein Lahm får ballen ute på høyre, han slår en flat pasning inn til Thomas Mueller. Han triller kontrollert inn sitt sjette for sesongen. Leikestue i øyeblikket.

85. min En langpasning ender hos Arjen Robben. Nederlenderen fyker inn i straffefeltet og chipper ballen i mål. 2–0!

67. min Mario Götze har ikke vært på banen mer enn ti minutter før han gjør seg selv enda mindre populær blant Dortmund-fansen. Med en kjapp tupp sender han Bayern i føring. Han holder hendene unnskyldene til siden og velger å ikke feire. Respektfullt eller unødvendig når han alt har signert for "fienden"?

56. min Gult kort til Henrik Mkhitaryan

55. min Tidenes pipekonsert? Mario Götze, tidligere Dortmund-spiller kommer inn for Bayern München. 21-åringen får det tøft i sitt første møte med gamleklubben.

50. min Sven Bender chipper inn i feltet retning Lewandowski. Spisse får nesten det nødvendig hårstrået på ballen i duell med Manuel Neuer. Ballen lander like ved målvaktas høyre stolpe.

44. min Gule kort til Dortmunds Grosskreutz og Bayerns Mandzukic og Rafinha.

35. min Gult kort til Bayern Münchens Boateng.

34. min Bayern München kommer til to sjanse på ett minutt, men målvakt Weidenfeller gjør to gode redninger.

30. min Marco Reuss spilles gjennom på 16-meteren. Han drar til med venstrefoten, men skuddet går rett på Manuel Neuer som får opp hendene.

22. min Tilløp til panikk i Dortmunds straffefelt når Arjen Robben tripper på kanten av boksen, og setter fart. Klikk, klakk og heldigvis for hjemmelaget får de ballen vekk. I det påfølgende angrepet er det Jakub Blaszczykowski som avslutter, men skuddet blokkeres.

17.min Robert Lewandowski og Dante smeller sammen i en hodeduell. Polakken blir liggende, og får frispark. Det svinges inn, men Bayern-forsvaret stanger unna.

3.min Dortmund kommer til kampens første sjanse, men fra tre-fire meter blåser Robert Lewandowski ballen til himmels.

16.00 Avaldsnes – Stabæk 0–1 (Melissa Wiik) SLUTT

16.00 Arsenal – Southampton 2–0 (Olivier Giroud, Giroud) SLUTT

16.00 Fulham – Swansea 1–2 (Scott Parker – Aaron Hughes sm., Jonjo Shelvey) SLUTT

16.00 Hull – Crystal Palace 0–1 (Barry Bannan) SLUTT

16.00 Newcastle – Norwich 2–1 (Loic Remy, Yoan Gouffran – Leroy Fer) SLUTT

16.00 Stoke – Sunderland 1–0 (Charlie Adam) SLUTT

13.45 Everton – Liverpool 3–3 (Kevin Mirallas, Romelu Lukaku, Lukaku – Philippe Coutinho, Luis Suarez, Daniel Sturridge) SLUTT

FØR KAMPENE:

Fotballørdagen starter med det klassiske Merseysidederbyet mellom Everton og Liverpool. Det skiller tre poeng mellom lagene før start og Liverpool skal få slite på Goodison Park: Everton har ikke tapt på de første fem hjemmekampene.

Storfavoritter fra Bærum

Stabæk er tilbake på Ullevaal for tredje gang på rad. De vant cupfinalen 4–0 over Røa i fjor og 5–4 etter straffer over Røa året før. Ada Stolsmo Hegerberg (3) og Caroline Graham Hansen scoret målene for Stabæk, men begge de er borte fra årets lag. Hegerberg ble Toppseriens toppscorer i 2012, men Elise Thorsnes tok opp hansken og banket inn 18 mål for Stabæki serien.

Bak toppscorer Thorsnes følger Graham Hansen (gikk til svenske Tyresö 1. september), og to Avaldsnes-spillere: Cecilie Pedersen og Holmfridur Magnusdottir. Begge scoret ti ganger i årets sesong.

Stabæk må finne seg i å være forhåndsfavoritter. Diverse spillselskaper gir deg skarve 1.50 i odds for Stabæk-seier, mens en seier til «underdog»-en fra Karmøy gir deg fem-seks ganger pengene tilbake.