Meny

Statsministeren og kulturministeren gratulerer verdensmesteren

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Tusen takk for spennende sjakk-dager og for at du setter Norge på verdenskartet, sier statsminister Erna Solberg (H) til Magnus Carlsen.

– Gratulerer med en imponerende seier i sjakk-VM. Jeg har hatt stor glede av å følge med, når jeg har kunnet, var statsminister Erna Solbergs (H) første kommentar etter at seieren var et faktum.

Se gratulasjonen i videoen øverst i artikkelen

– Sjakkinteressen i Norge har tatt helt av i løpet av VM. Og selv om vi er en liten sjakknasjon, har din innsats hatt stor betydning for oppmerksomheten for Norge i utlandet, sier Solberg.

Bakgrunn: Magnus Carlsen er verdensmester i sjakk

– Tusen takk for en fantastisk prestasjon, sier kulturminister Thorhild Widvey (H) etter Magnus Carlsens seier i sjakk-VM.

– Kjære Magnus! Gratulerer som verdensmester i sjakk. Det har vært spennende å følge mesterskapet, og ikke minst den økte interessen som din innsats har gitt sjakken, uttaler kulturministeren.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus