Meny

Ronny Deila årets trener

KÅRET TIL ÅRETS TRENER: Ronny Deila er årets trener i Tippeligaen kåret av norsk trenerforening. (Foto: Ivar Thoresen, Norsk Fotballtrenerforening)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hedret av trenerforeningen på det årlige cupfinaleseminaret.

I forbindelse med åpningen av Cupfinaleseminaret fredag kåret Norsk Fotballtrenerforening Ronny Deila, Strømsgodset, til årets trener på herresiden i norsk fotball.

I begrunnelsen for kåringen heter det:

Ronny Deila er en ung , faglig sterk, humørfylt og meget bestemt person. Han er åpen, ærlig og konkret i sin kommunikasjon, både internt og i det offentlige rom.

Det melder trenerforeningen i en pressemelding fredag.

Deila fikk også årets Kniksen-pris som årets trener.

Strømsgodset vant årets Tippeliga-gull og Deila har hatt en jevn stigning med drammenserne de siste sesongene.

Norsk Fotballtrenerforening kåret samtidig landslagstrener Even Pellerud, NFF, til årets trener på kvinnesiden, Julian Madsen fra Bodø/Glimt ble kåret til årets unge trener, mens Berit Kjeldsberg fra Tromsø IL og Troms Fotballkrets ble kåret til årets trenerildsjel.

Styreleder Ivar Morten Normark i Norsk Fotballtrenerforening delte ut prisen til Ronny Deila under Cupfinaleseminaret på UBC Ullevaal stadion fredag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus