TIL-Bendiksen ønsket av Rosenborg

ØNSKET AV RBK: Thomas Kind Bendiksen skal være på lista til Rosenborg over nye spiller kommende sesong. (Foto: NTB scanpix)
ØNSKET AV RBK: Thomas Kind Bendiksen skal være på lista til Rosenborg over nye spiller kommende sesong. (Foto: NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Og unggutten er smigret av interessen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Også gullvinner Strøsmgodset og Molde skal være lysten på å innlemme harstadværingen i neste års spillerstall, men de kan få det tungt med å matche Tromsøs priskrav, skriver Nordlys fredag.

– Jeg er fortsatt i sesong og har full fokus på de to kampene vi har igjen i Europa League. Jeg vet at det er klubber som har vist interesse, men det er derfor jeg har en agent, som tar seg av alt dette. Jeg har ikke snakket med Rosenborg selv.

– Det er smigrende, og det gir ekstra motivasjon til å fortsette videre, sier Bendiksen til avisen.

Tromsø rykket ned denne sesongen og 24-åringen sier han gjerne vil spille på det øverste nivået. Samtidig føler han et ansvar da han også var med på å spille klubben ned en divisjon.

– Jeg har vært så heldig at jeg har spilt to sesonger i eliteserien med TIL, og da skjønner de fleste at det ikke er optimalt å gå ned et nivå, for min egen utvikling. Jeg har vært med på å spille klubben ned. Etter en skuffende sesong vil eventuelle tilbud bli vurdert, det gjelder for TILs del også, sier Kind Bendiksen.

Thomas Kind Bendiksen var i sin ungdom spådd en lysende karriere på banen. I 2007, da han var 18 år, signerte han for den daværende skotske toppklubben Rangers. I 2012 forlot han Skottland og ble TIL-spiller.

Rosenborg spiller cupfinale mot Molde førstkommende søndag.

Les flere fotballnyheter her.