Meny

Sammenlignet treneren med Mr. Bean - kastet ut av landslaget

ARTIG TYPE: Adrian Mutu (innfelt) liker å more seg også på andres bekostning. Denne vitsen falt ikke i smak i Det rumenske fotballforbundet. Foto: Gregorio Borgia / @BlitzQuotidiano (Twitter/AP Photo) / montasje: ABC Nyheter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Problembarnet Adrian Mutu slår til igjen. Nå er han kastet ut av Romania-laget - for godt.

Adrian Mutu har aldri vært mors beste barn.

Den tidligere Chelsea - og Juventus-spissen har blant annet flere dopingdommer på samvittigheten, og har i tillegg en noe lei tendens til å havne på kant med sine arbeidsgivere.

Les også: Stjernespiss dopingtatt - igjen

En karriere på en bratt nedadgående kurve har ført ham til den vesle franske klubben Ajaccio, hvor den en gang svært så lovende angriperen nå tjener til livets opphold.

Klubben fra Korsika ser også ut til å bli det eneste laget han kommer til å spille for i den nærmeste fremtiden. En Photoshop-blunder av den sjeldne typen har nemlig ført til at spilleren har blitt kastet ut av det rumenske landslaget for godt.

STOFFMISBRUK: I 2004 testet Mutu, da i Chelsea, posititvt på kokain. Foto: Richard Lewis (AP Photo)STOFFMISBRUK: I 2004 testet Mutu, da i Chelsea, posititvt på kokain. Foto: Richard Lewis (AP Photo)

34-åringen hadde håpet å igjen spille seg til en fast plass på landslaget de neste månedene, men trener Victor Piturca fant ikke plass til ham i troppen som til slutt tapte play off-duellen til VM mot Hellas.

Det likte Mutu svært dårlig.

På sin Facebook-konto lot han frustrasjonen sin skinne gjennom ved å legge ut et bilde (over) hvor han sammenligner Piturca med Mr. Bean.

Det bisarre bildet ble raskt fjernet - men tilsynelatende ikke fort nok.

Det nasjonale fotballforbundet fikk øye på det og sendte et brev til mannen som står med 35 landslagsmål. I brevet blir det forklart at han ikke vil bli tatt ut på landslaget igjen i fremtiden.

Det melder nettstedet Metro.

Les også: Disse fotballagene holder superkjendisene med

Ville adoptere «mirakelbabyen»

Mutu havnet på avissidene av utenomsportslige grunner også tidligere i år.

I mai fant han nemlig ut at han ville adoptere en kinesisk baby - og ikke bare hvilken som helst kinesisk baby.

Mutu ville adoptere den mye omtalte «mirakelbabyen», barnet som ble født i et toalett og senere funnet i live i et kloakkrør.

Les og se video: Fant nyfødt baby i kloakkrør

– Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg skulle kunne leve videre, hvordan jeg skulle kunne spise frokosten min, etter at jeg hadde sett det på TV. Han er et spesielt barn. Da jeg så barnet, sa jeg straks at jeg ville adoptere ham. Gutten er sendt av Gud, sa Mutu til den rumenske TV-kanalen ProTV, ifølge engelske The Guardian.

Les hele historien om Mutus babyprosjekt her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus