Meny

Han skal redde skaderammet Borussia Dortmund

ERFAREN: 34 år gamle Friedrich har spilt for tyske lag siden 1999. Her fra mesterligakampen mot Barcelona i februar i fjor. Foto: AP Photo/Frank Augstein.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jürgen Klopp henter inn midtstopper uten kontrakt for å avverge defensiv krise.

Det har vært noen dårlige uker Klopp og hans lag.

Først ødela Neven Subotic kneet sitt i kampen mot Wolfsburg 9. november. Resultatet: ute resten av sesongen.

Så ble midtstopperkollega Mats Hummels skadet. I tirsdagens landskamp mot England brakk tyskeren et ben i foten. 24-åringen er tilbake tidligst i midten av januar.

I tillegg presterte Marcel Schmelzer å skade leggen sin før den nevnte landskampen på Wembley. Backen må belage seg på cirka tre uker på sidelinjen.

Tilbake står Klopp uten tre av hans mest betrodde forsvarsspillere. På lørdag venter Bayern München.

For å sikre at de i det hele tatt har noen å bruke i forsvar, har de bestemt seg for å hente Manuel Friedrich på en kontrakt som strekker seg ut sesongen.

Det skriver klubben på sin egen hjemmeside onsdag.

Friedrich har stått uten klubb hittil i sesongen etter at hans kontrakt med Bayer Leverkusen ikke ble forlenget etter 2012-2013-sesongen. Den tidligere tyske landslagsspilleren kommer derfor gratis.

Friedrich, som ikke må forveksles med navnebror Arne, spilte i Leverkusen fra 2007 og altså frem til slutten av forrige sesong, og har også en fortid i Mainz 05 og Werder Bremen.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus