Disse fotballagene holder superkjendisene med

FOTBALLFANS: Ingen av de åtte på bildet er kjent for å være gode fotballspillere, men det betyr ikke at de er likegyldige til verdens største idrett. Foto: NTB scanpix / Montasje: ABC Nyheter
FOTBALLFANS: Ingen av de åtte på bildet er kjent for å være gode fotballspillere, men det betyr ikke at de er likegyldige til verdens største idrett. Foto: NTB scanpix / Montasje: ABC Nyheter

Vet du hva Magnus Carlsen, Viggo Mortensen, Alberto Contador og Patrick Dempsey har til felles?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som du kanskje har gjettet, holder de alle med samme fotballag.

Under finner du en oversikt over hvilken klubb de fire og 124 andre av verdens mest kjente mennesker brenner for.

Først presenteres supporterne til noen av de største og mest kjente klubbene - lag for lag. Deretter blir et assortert utvalg av kjendiser som holder med andre klubber, Barack Obama og Hugh Grant blant dem, listet opp i bunnen av saken.

Real Madrid

Mannen alle snakker om for tiden, Magnus Carlsen , har også interesser som strekker seg utenfor de hvite og svarte rutene. Så glad er 22-åringen i Real at han truet med å kaste sin hvite drakt med «Özil 10» på ryggen i peisen da tyskeren signerte for Arsenal tidligere i høst.

TALENT: Júlio Iglesias var i sin ungdom en lovende målvakt på Real Madrids aldersbestemte lag. Foto: Manu Fernandez (AP Photo)TALENT: Júlio Iglesias var i sin ungdom en lovende målvakt på Real Madrids aldersbestemte lag. Foto: Manu Fernandez (AP Photo)

Med seg på listen over Real Madrid-supportere har han en rekke kjendiser.

En av Tom Cruises beste venner er David Beckham. Hans favorittklubb? Det sier seg selv. Også hans tidligere kjæreste Penélope Cruz skal heie på laget fra den spanske hovedstaden.

Skuespillerkollega og «Ringenes Herre»-stjernen Viggo Mortensen flyttet til den spanske hovedstaden i 2011 og kunne tidligere i år fortelle The Telegraph at han siden har blitt en stor supporter av de hvitkledde.

En av verdens største idrettsutøvere de siste årene, Novak Djokovic , har aldri lagt skjul på at han holder med «Los Merengues». I vår fikk tennisesset atpåtill en drakt med navnet sitt og nummer én på ryggen av klubbpresident Florentino Pérez.

Djokovic har flere kolleger i idretten som også har gjort sin kjærlighet for Real Madrid kjent. Blant de kan nevnes Alberto Contador, Rafael Nadal, Fernando Alonso, Ian Thorpe, Sergio Gárcia og Carlos Sainz.

Av kjendiser fra underholdningsverdenen er det mange å ta av. Russel Crowe, Antonio Banderas, Enrique og Júlio Iglesias, Patrick Dempsey og Placido Domingo er bare noen.

Barcelona

Justin Bieber er populær over hele verden for tiden, men selv liker kanadieren seg best i Barcelona. Ryktene gikk om at artisten «byttet» til Chelsea etter å ha besøkt deres treningsanlegg i 2011, men Bieber skal angivelig være en trofast Barca-supporter. Tidligere Barcelona-spiss Bojan er også en av tenåringsidolets venner.

Shakira er gift og har et barn med Barca-stopper Gerard Piqué. Det vites ikke om det er derfor den colombianske artisten holder med den katalanske klubben, men hun er i alle fall en svoren tilhenger og er ofte å se på Camp Nou.

Artistkollega Snoop Dogg er også en tilhenger og viste det blant annet ved å ha på seg en Alexis Sánchez-drakt under en konsert i spillerens hjemland, Chile.

Javier Bardem ble i 2007 verdenskjent for sin rolle i Oscar-grossisten «No Country For Old Men». Fire år senere, på filmfestivalen i Palm Springs, kunne han i et videointervju med Hollyscoop meddele at han holder med katalanerne og anser de som verdens beste fotballlag

Også José Carreras, Mia Hamm, Ferran Adriá, Kobe Bryant, Pau Gasol, Juan Manuel Serrat, Ranbir Capoor, Drew Carey og selveste Bill Gates skal være tilhengere.

Les også: Barca-ekspert: – Iniesta blir i klubben

Liverpool

AGENT 007: Daniel Craig observert på kampen mellom Liverpool og Newcastle på Anfield i mai 2009. Foto: Paul Thomas (AP Photo)AGENT 007: Daniel Craig observert på kampen mellom Liverpool og Newcastle på Anfield i mai 2009. Foto: Paul Thomas (AP Photo)

Fotball har aldri vært den største idretten i Sør-Afrika, men Nelson Mandela holder et øye med det som skjer på den grønne gressmatta. I en lengre samtale med Liverpool-legende John Barnes i 1994, skal Mandela ha sagt at han er en stor tilhenger av klubben fra Anfield.

«Moneyball»-stjernen Brad Pitt er noe overraskende ingen fan av baseball, men kjekkasen har sine preferanser når det kommer til den europeiske varianten av fotball - eller «football football» som han selv kaller det. I et intervju med Yahoo for to år siden kunne han fortelle at Liverpool er klubben i hans hjerte.

Pitts kone Angelina Jolie er også fan av de røde fra Merseyside - som også hennes tidligere ektemann, Billy Bob Thornton, var. Liverpool-affeksjonen ser ut til å gå i blodet. Ifølge The Sun er også sønnen Maddox en ivrig tilhenger. Favorittspilleren skal angivelig være ingen ringere enn Steven Gerrard.

En rekke andre kjendiser, Daniel Craig, Chris de Burgh, Dr. Dre, Lana Del Rey, Michael Schumacher, Halle Berry, Elvis Costello, Mike Myers, Daniel Lewis, Caroline Wozniacki, Liam Neeson, Samuel L. Jackson og Sven-Göran Eriksson blant dem, skal også ha en forkjærlighet for Liverpool.

Les også: Den bisarre historien om doping i fotball

Arsenal

En av klubbens mest kjente og forhatte supportere er selveste Osama bin Laden.

I boken «Bin Laden: Behind The Mask of Terror» forteller forfatter Adam Robinson at den nå avdøde al-Qaida-lederen gikk på flere kamper på Highbury da han bodde i London på 90-tallet.

Spesielt imponert skal bin Laden ha vært av laget som vant Cupvinnercupen i 1994. Hans eldste sønn, Abdullah, skal ha blitt gitt en Arsenal-drakt med Ian Wright på ryggen i etterkant av finalen.

I Norge er den mest kjente uten tvil kong Olav . Kong Harald delte dog ikke fasinasjonen til sin far. Til VG kunne den nåværende regenten i 2011 fortelle at erkerival Tottenham var hans lag.

Også kongelige i Storbritannia skal være fans av The Gunners. Både Dronning Elizabeth og Prins Harry heier på laget til Arsène Wenger.

Flere kjente politikere skal også ha rangert Arsenal som sitt favorittlag: Francois Hollande, Olof Palme, Fidel Castro og David Miliband blant dem.

Av kjente navn fra sports- og underholdningsbransjen kan nevnes Jay-Z, Chris Martin, Jackie Chan, Dido, Piers Morgan, Roger Daltrey, Roger Waters, David Gilmour, Mick Jagger, Mo Farah, Lewis Hamilton, Luol Deng, Harry Redknapp, Andy Murray, Christian Benteke, Zac Efron, Robert Pattison, Keanu Reeves og Triana Iglesias.

Chelsea

THE CLINTONS: Det vites ikke hvilket lag Chelsea Clinton (venstre), datteren til Bill, holder med, men sjansen for at laget er kledd i blått og spiller på Stamford Bridge er relativt stor. Foto: AP Photo/Themba Hadebe.THE CLINTONS: Det vites ikke hvilket lag Chelsea Clinton (venstre), datteren til Bill, holder med, men sjansen for at laget er kledd i blått og spiller på Stamford Bridge er relativt stor. Foto: AP Photo/Themba Hadebe.

Madonna ga i 1986 ut albumet «True Blue», og den stadig populære artisten skal også ha et blått hjerte . Hennes tidligere ektemann Guy Ritchie er mannen som skal ha fått henne til å holde med London-laget, og Madonna har flere ganger blitt observert på Stamford Bridge.

Bryan Adams er kanskje mest kjent for den tilsynelatende tidløse klassikeren «Summer Of 69», men mange Chelsea-fans har en større forkjærlighet for «We're Gonna Win». Ryktene skal nemlig ha det til at Adams dedikerte sangen til Chelsea, klubben i hans hjerte.

Datteren til Bill Clinton heter Chelsea, og den forhenværende amerikanske presidenten skal ha gått på flere Chelsea-kamper da han studerte i Oxford på 60-tallet. Om det gjør ham til en ekte Chelsea-fan kan diskuteres, men Clinton pleier uansett å nevnes som en av klubbens mest kjente fans.

Andre som angivelig holder (og har holdt) med klubben: Billy Idol, Sir Richard Attenborough, Busta Rhymes, Joe Strummer, Gordon Ramsey, Paul Merson, Boris Becker, Lil Wayne, Matt Damon, Renée Zellwegger, Sienna Miller, Will Ferrell, Owen Wilson og Jimmy Page.

Manchester United

Verdens raskeste mann brenner for Manchester United. Usain Bolt har flere ganger besøkt klubben i sitt hjerte , og har også - ambisiøs som han er - ytret et ønske om å spille for klubben etter at hans dager som friidrettsutøver er over.

Artist og skuespiller Justin Timberlake ble fan av de røde takket være en av deres tidligere spillere. Pop- og «Friends With Benefits»-stjernen ble på slutten av forrige tiår en god venn av Alan Smith, som da spilte i United, og har vært frelst siden.

Dominic Monaghan, Ian McShane, Megan Fox, Rory McIlroy, Imogen Thomas, Sachin Tendulker, Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Kym Marsh, Ulrika Jonsson sies også å ha en affeksjon for klubben.

Les og se video: Her scorer unggutt «umulig» mål

Andre kjendiser og lag

Barack Obama er en av verdens mektigste menn, men det samme kan ikke sies om favorittklubben hans West Ham.

ROCKESTJERNE: Liam Gallagher er ofte å se på tribunen når Manchester City spiller. Her fra FA Cup-finalen mot Stoke i 2011. Foto: Matt Dunham (AP Photo)ROCKESTJERNE: Liam Gallagher er ofte å se på tribunen når Manchester City spiller. Her fra FA Cup-finalen mot Stoke i 2011. Foto: Matt Dunham (AP Photo)

Den amerikanske presidenten er dog langt fra den eneste kjendissupporteren til klubben. Kiera Knightly ville skru ballen som en Manchester United - og Real Madrid-legende i «Bend It Like Beckham», men skuespilleren liker selv West Ham best. Det gjør også bokseren Lennox Lewis, det tidligere kjendisekteparet Russell Brand og Katy Perry, og skuespillerne Elijah Wood og John Cleese.

Beatles-duo John Lennon og Paul McCartney skal begge ha sverget sin allianse til Everton, til tross for sin bakgrunn fra byen Liverpool.

Skuespiller Daniel Day Lewis rangerer Millwall som sin favorittklubb.

Catherine Zeta-Jones er født i Swansea, Wales, og holder ikke overraskende med det lokale laget.

Roger Federer er født i Basel og er kjent som en ihuga supporter av klubben.

Manchester City sine mest berømte fans er Oasis-brødrene Liam and Noel Gallagher.

Mike Tyson har angivelig hjertet i vesle Peterborough.

Prins William og Ozzy Osbourne går for å være to av Aston Villas mest kjente fans.

«X-men»-skuespiller Hugh Jackman har avslørt i et intervju at han er Norwich-supporter.

Hugh Grant har blitt observert flere ganger på Craven Cottage og skal etter sigende være Fulham-supporter. Det skal også skuespillerkollega Pierce Brosnan være.

Hollywood-stjernen Cameron Diaz hevdes å være fan av Brentford, av alle ting.

Luciano Pavarotti var født i Modena i Nord-Italia, men støttet AS Roma da han levde.

Fatboy Slim eier aksjer i Brighton & Hove Albion.

Elton John er en lidenskapelig Watford-fan og tidligere styreformann i klubben.

Robbie Williams vokste opp i Stoke-on-Trent og er Port Vales mest berømte supporter. Artisten eide også tidligere aksjer i klubben.

Jude Law er født i London og er stor fan av byens for tiden tredje beste lag: Tottenham.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
19:01 Skogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45 Mann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40 Hundretusenvis protesterer i Barcelona17:45 Tyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31 Kjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17 Tollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08 Senterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03 Pastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42 Kvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15 Kong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48 Tilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45 Tusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44 Sælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32 Redaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17 65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27 Norwegian selger fem Boeing-fly14:26 Ap-nestor vil samarbeide med MDG14:07 Sjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06 Kvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01 Klopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00 EU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46 Oslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45 Nær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44 Oljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33 Keshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11 Pengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55 El Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55 Islamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28 Fem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27 Puigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03 Mazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44 Katalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42 Hemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14 Åpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10 Oslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48 Klager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28 Norske Skog tilbake på Oslo Børs10:14 Professor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49 Johnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46 Kan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40 Politiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39 Amnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08 Ap-politiker mener Dale ignorerer henne08:53 DNB-tjenester fungerer igjen08:50 Gull til Norge: Historien om kommentatorene08:16 Semb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54 Politiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52 Kampene fortsetter i syrisk grenseby07:14 Sp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04 Opptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04 Hovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00 Slakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Åtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan18:00 26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag
Siste nytt
19:01NorgeSkogsområdet hadde stått i fred i om lag 130 år. I løpet av tre dager ble det snauhogd18:45NorgeMann dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt beruset kollega18:40VerdenHundretusenvis protesterer i Barcelona17:45VerdenTyrkia anklages for krigsforbrytelser og brudd på våpenhvile17:31NorgeKjedekollisjon på E18 i Asker: Fire biler involvert17:17NorgeTollere gjorde storbeslag av piller på Gardermoen17:08PolitikkSenterpartiet rykker fram blant LO-medlemmer17:03NorgePastor dømt til fengsel for overgrep mot 13-åring16:42VerdenKvinnelige astronauter skaper historie med sin første romvandring16:15SportKong Harald til Old Trafford, skal se Manchester United – Liverpool15:48NorgeTilbakekaller karbonadedeig etter plastfunn15:45VerdenTusk: Våpenhvile i Syria er et krav om kurdisk kapitulasjon15:44SportSælnes suspendert, Shenzhen i fritt fall i Kina15:32NorgeRedaktørforeningen: – Märtha Louise bør tenke seg om15:17Norge65.000 lovbrudd ved sykehjemmene i Oslo14:27PengerNorwegian selger fem Boeing-fly14:26PolitikkAp-nestor vil samarbeide med MDG14:07NorgeSjåfør frifunnet etter at syklist omkom etter påkjørsel14:06PengerKvinne dømt for 47 nettbedragerier14:01SportKlopp spøkte om Solskjær før storkampen14:00PengerEU varsler mottiltak som svar på amerikansk straffetoll13:46PolitikkOslo Venstre heier på Rotevatn og Melby13:45VerdenNær 30 drept i angrep mot afghansk moské13:44PengerOljefondets verdi nærmer seg 10.000 milliarder13:33PolitikkKeshvari: – En av de mest skambelagte dagene i mitt liv13:11SportPengeregn i Kitzbühel: Jansrud og Kristoffersen kan tjene én million kroner hver12:55SportEl Clásico utsatt på grunn av uroligheter i Barcelona12:55NorgeIslamist fikk skjerpet straff for trusler mot Abid Raja12:28NorgeFem ganger mer radioaktivitet i villrein på grunn av sopp12:27VerdenPuigdemont har meldt seg for belgisk påtalemyndighet12:03PolitikkMazyar Keshvari melder seg ut av Frp11:44VerdenKatalanske demonstranter sperrer grenseoverganger11:42SportHemmelighetsfull Solskjær før Liverpool-duellen11:14NorgeÅpner tilsyn mot Oslo kommune etter 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven11:10NorgeOslo: Minst fem gutter siktet etter knivstikking10:48ReiseKlager på urin på Gardermoen: – Flau på nordmenns vegne10:28PengerNorske Skog tilbake på Oslo Børs10:14Helse og livsstilProfessor slakter Folkehelse­instituttets snusrapport09:49PolitikkJohnsons kamp om Parlamentet er i gang09:46PolitikkKan utenlandske krefter ha påvirket det norske kommunevalget?09:40KulturPolitiet sikrer spor etter mulig hackerangrep mot Dagbladet09:39VerdenAmnesty anklager Tyrkia for krigsforbrytelser i Syria09:08PolitikkAp-politiker mener Dale ignorerer henne08:53NorgeDNB-tjenester fungerer igjen08:50SportGull til Norge: Historien om kommentatorene08:16SportSemb så Ødegaard briljere allerede som 14-åring: – Han blir høyst trolig en europeisk toppstjerne07:54NorgePolitiet har brukt adgangen til datainnbrudd åtte ganger07:52VerdenKampene fortsetter i syrisk grenseby07:14NorgeSp reagerer på kutt i politiutdanningen i Oslo07:06NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi07:04VerdenOpptøyer i Libanon: Utløst av forslag om daglig avgift på 1,8 kroner07:04SportHovland forlenget PGA-rekorden, ny 69-runde i Sør-Korea07:00MotorSlakter vogntog-tiltak: – Det høres flott ut og folk går på bløffen06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenÅtte drept da sønnen til «El Chapo» unnslapp pågripelse05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03PengerSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00PolitikkKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad03:55PengerNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56PolitikkGiske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29PolitikkUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52KulturMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef trekker Ukraina-opplysning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30KulturKong Harald: – En alvorlig trussel mot vårt folkestyre19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17KulturDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan18:00Kultur26 ansatte slutter i Dagens Næringsliv17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42KulturDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus