Meny

Disse fotballagene holder superkjendisene med

FOTBALLFANS: Ingen av de åtte på bildet er kjent for å være gode fotballspillere, men det betyr ikke at de er likegyldige til verdens største idrett. Foto: NTB scanpix / Montasje: ABC Nyheter
FOTBALLFANS: Ingen av de åtte på bildet er kjent for å være gode fotballspillere, men det betyr ikke at de er likegyldige til verdens største idrett. Foto: NTB scanpix / Montasje: ABC Nyheter

Vet du hva Magnus Carlsen, Viggo Mortensen, Alberto Contador og Patrick Dempsey har til felles?

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som du kanskje har gjettet, holder de alle med samme fotballag.

Under finner du en oversikt over hvilken klubb de fire og 124 andre av verdens mest kjente mennesker brenner for.

Først presenteres supporterne til noen av de største og mest kjente klubbene - lag for lag. Deretter blir et assortert utvalg av kjendiser som holder med andre klubber, Barack Obama og Hugh Grant blant dem, listet opp i bunnen av saken.

Real Madrid

Mannen alle snakker om for tiden, Magnus Carlsen , har også interesser som strekker seg utenfor de hvite og svarte rutene. Så glad er 22-åringen i Real at han truet med å kaste sin hvite drakt med «Özil 10» på ryggen i peisen da tyskeren signerte for Arsenal tidligere i høst.

TALENT: Júlio Iglesias var i sin ungdom en lovende målvakt på Real Madrids aldersbestemte lag. Foto: Manu Fernandez (AP Photo)TALENT: Júlio Iglesias var i sin ungdom en lovende målvakt på Real Madrids aldersbestemte lag. Foto: Manu Fernandez (AP Photo)

Med seg på listen over Real Madrid-supportere har han en rekke kjendiser.

En av Tom Cruises beste venner er David Beckham. Hans favorittklubb? Det sier seg selv. Også hans tidligere kjæreste Penélope Cruz skal heie på laget fra den spanske hovedstaden.

Skuespillerkollega og «Ringenes Herre»-stjernen Viggo Mortensen flyttet til den spanske hovedstaden i 2011 og kunne tidligere i år fortelle The Telegraph at han siden har blitt en stor supporter av de hvitkledde.

En av verdens største idrettsutøvere de siste årene, Novak Djokovic , har aldri lagt skjul på at han holder med «Los Merengues». I vår fikk tennisesset atpåtill en drakt med navnet sitt og nummer én på ryggen av klubbpresident Florentino Pérez.

Djokovic har flere kolleger i idretten som også har gjort sin kjærlighet for Real Madrid kjent. Blant de kan nevnes Alberto Contador, Rafael Nadal, Fernando Alonso, Ian Thorpe, Sergio Gárcia og Carlos Sainz.

Av kjendiser fra underholdningsverdenen er det mange å ta av. Russel Crowe, Antonio Banderas, Enrique og Júlio Iglesias, Patrick Dempsey og Placido Domingo er bare noen.

Barcelona

Justin Bieber er populær over hele verden for tiden, men selv liker kanadieren seg best i Barcelona. Ryktene gikk om at artisten «byttet» til Chelsea etter å ha besøkt deres treningsanlegg i 2011, men Bieber skal angivelig være en trofast Barca-supporter. Tidligere Barcelona-spiss Bojan er også en av tenåringsidolets venner.

Shakira er gift og har et barn med Barca-stopper Gerard Piqué. Det vites ikke om det er derfor den colombianske artisten holder med den katalanske klubben, men hun er i alle fall en svoren tilhenger og er ofte å se på Camp Nou.

Artistkollega Snoop Dogg er også en tilhenger og viste det blant annet ved å ha på seg en Alexis Sánchez-drakt under en konsert i spillerens hjemland, Chile.

Javier Bardem ble i 2007 verdenskjent for sin rolle i Oscar-grossisten «No Country For Old Men». Fire år senere, på filmfestivalen i Palm Springs, kunne han i et videointervju med Hollyscoop meddele at han holder med katalanerne og anser de som verdens beste fotballlag

Også José Carreras, Mia Hamm, Ferran Adriá, Kobe Bryant, Pau Gasol, Juan Manuel Serrat, Ranbir Capoor, Drew Carey og selveste Bill Gates skal være tilhengere.

Les også: Barca-ekspert: – Iniesta blir i klubben

Liverpool

AGENT 007: Daniel Craig observert på kampen mellom Liverpool og Newcastle på Anfield i mai 2009. Foto: Paul Thomas (AP Photo)AGENT 007: Daniel Craig observert på kampen mellom Liverpool og Newcastle på Anfield i mai 2009. Foto: Paul Thomas (AP Photo)

Fotball har aldri vært den største idretten i Sør-Afrika, men Nelson Mandela holder et øye med det som skjer på den grønne gressmatta. I en lengre samtale med Liverpool-legende John Barnes i 1994, skal Mandela ha sagt at han er en stor tilhenger av klubben fra Anfield.

«Moneyball»-stjernen Brad Pitt er noe overraskende ingen fan av baseball, men kjekkasen har sine preferanser når det kommer til den europeiske varianten av fotball - eller «football football» som han selv kaller det. I et intervju med Yahoo for to år siden kunne han fortelle at Liverpool er klubben i hans hjerte.

Pitts kone Angelina Jolie er også fan av de røde fra Merseyside - som også hennes tidligere ektemann, Billy Bob Thornton, var. Liverpool-affeksjonen ser ut til å gå i blodet. Ifølge The Sun er også sønnen Maddox en ivrig tilhenger. Favorittspilleren skal angivelig være ingen ringere enn Steven Gerrard.

En rekke andre kjendiser, Daniel Craig, Chris de Burgh, Dr. Dre, Lana Del Rey, Michael Schumacher, Halle Berry, Elvis Costello, Mike Myers, Daniel Lewis, Caroline Wozniacki, Liam Neeson, Samuel L. Jackson og Sven-Göran Eriksson blant dem, skal også ha en forkjærlighet for Liverpool.

Les også: Den bisarre historien om doping i fotball

Arsenal

En av klubbens mest kjente og forhatte supportere er selveste Osama bin Laden.

I boken «Bin Laden: Behind The Mask of Terror» forteller forfatter Adam Robinson at den nå avdøde al-Qaida-lederen gikk på flere kamper på Highbury da han bodde i London på 90-tallet.

Spesielt imponert skal bin Laden ha vært av laget som vant Cupvinnercupen i 1994. Hans eldste sønn, Abdullah, skal ha blitt gitt en Arsenal-drakt med Ian Wright på ryggen i etterkant av finalen.

I Norge er den mest kjente uten tvil kong Olav . Kong Harald delte dog ikke fasinasjonen til sin far. Til VG kunne den nåværende regenten i 2011 fortelle at erkerival Tottenham var hans lag.

Også kongelige i Storbritannia skal være fans av The Gunners. Både Dronning Elizabeth og Prins Harry heier på laget til Arsène Wenger.

Flere kjente politikere skal også ha rangert Arsenal som sitt favorittlag: Francois Hollande, Olof Palme, Fidel Castro og David Miliband blant dem.

Av kjente navn fra sports- og underholdningsbransjen kan nevnes Jay-Z, Chris Martin, Jackie Chan, Dido, Piers Morgan, Roger Daltrey, Roger Waters, David Gilmour, Mick Jagger, Mo Farah, Lewis Hamilton, Luol Deng, Harry Redknapp, Andy Murray, Christian Benteke, Zac Efron, Robert Pattison, Keanu Reeves og Triana Iglesias.

Chelsea

THE CLINTONS: Det vites ikke hvilket lag Chelsea Clinton (venstre), datteren til Bill, holder med, men sjansen for at laget er kledd i blått og spiller på Stamford Bridge er relativt stor. Foto: AP Photo/Themba Hadebe.THE CLINTONS: Det vites ikke hvilket lag Chelsea Clinton (venstre), datteren til Bill, holder med, men sjansen for at laget er kledd i blått og spiller på Stamford Bridge er relativt stor. Foto: AP Photo/Themba Hadebe.

Madonna ga i 1986 ut albumet «True Blue», og den stadig populære artisten skal også ha et blått hjerte . Hennes tidligere ektemann Guy Ritchie er mannen som skal ha fått henne til å holde med London-laget, og Madonna har flere ganger blitt observert på Stamford Bridge.

Bryan Adams er kanskje mest kjent for den tilsynelatende tidløse klassikeren «Summer Of 69», men mange Chelsea-fans har en større forkjærlighet for «We're Gonna Win». Ryktene skal nemlig ha det til at Adams dedikerte sangen til Chelsea, klubben i hans hjerte.

Datteren til Bill Clinton heter Chelsea, og den forhenværende amerikanske presidenten skal ha gått på flere Chelsea-kamper da han studerte i Oxford på 60-tallet. Om det gjør ham til en ekte Chelsea-fan kan diskuteres, men Clinton pleier uansett å nevnes som en av klubbens mest kjente fans.

Andre som angivelig holder (og har holdt) med klubben: Billy Idol, Sir Richard Attenborough, Busta Rhymes, Joe Strummer, Gordon Ramsey, Paul Merson, Boris Becker, Lil Wayne, Matt Damon, Renée Zellwegger, Sienna Miller, Will Ferrell, Owen Wilson og Jimmy Page.

Manchester United

Verdens raskeste mann brenner for Manchester United. Usain Bolt har flere ganger besøkt klubben i sitt hjerte , og har også - ambisiøs som han er - ytret et ønske om å spille for klubben etter at hans dager som friidrettsutøver er over.

Artist og skuespiller Justin Timberlake ble fan av de røde takket være en av deres tidligere spillere. Pop- og «Friends With Benefits»-stjernen ble på slutten av forrige tiår en god venn av Alan Smith, som da spilte i United, og har vært frelst siden.

Dominic Monaghan, Ian McShane, Megan Fox, Rory McIlroy, Imogen Thomas, Sachin Tendulker, Floyd Mayweather, Manny Pacquiao, Kym Marsh, Ulrika Jonsson sies også å ha en affeksjon for klubben.

Les og se video: Her scorer unggutt «umulig» mål

Andre kjendiser og lag

Barack Obama er en av verdens mektigste menn, men det samme kan ikke sies om favorittklubben hans West Ham.

ROCKESTJERNE: Liam Gallagher er ofte å se på tribunen når Manchester City spiller. Her fra FA Cup-finalen mot Stoke i 2011. Foto: Matt Dunham (AP Photo)ROCKESTJERNE: Liam Gallagher er ofte å se på tribunen når Manchester City spiller. Her fra FA Cup-finalen mot Stoke i 2011. Foto: Matt Dunham (AP Photo)

Den amerikanske presidenten er dog langt fra den eneste kjendissupporteren til klubben. Kiera Knightly ville skru ballen som en Manchester United - og Real Madrid-legende i «Bend It Like Beckham», men skuespilleren liker selv West Ham best. Det gjør også bokseren Lennox Lewis, det tidligere kjendisekteparet Russell Brand og Katy Perry, og skuespillerne Elijah Wood og John Cleese.

Beatles-duo John Lennon og Paul McCartney skal begge ha sverget sin allianse til Everton, til tross for sin bakgrunn fra byen Liverpool.

Skuespiller Daniel Day Lewis rangerer Millwall som sin favorittklubb.

Catherine Zeta-Jones er født i Swansea, Wales, og holder ikke overraskende med det lokale laget.

Roger Federer er født i Basel og er kjent som en ihuga supporter av klubben.

Manchester City sine mest berømte fans er Oasis-brødrene Liam and Noel Gallagher.

Mike Tyson har angivelig hjertet i vesle Peterborough.

Prins William og Ozzy Osbourne går for å være to av Aston Villas mest kjente fans.

«X-men»-skuespiller Hugh Jackman har avslørt i et intervju at han er Norwich-supporter.

Hugh Grant har blitt observert flere ganger på Craven Cottage og skal etter sigende være Fulham-supporter. Det skal også skuespillerkollega Pierce Brosnan være.

Hollywood-stjernen Cameron Diaz hevdes å være fan av Brentford, av alle ting.

Luciano Pavarotti var født i Modena i Nord-Italia, men støttet AS Roma da han levde.

Fatboy Slim eier aksjer i Brighton & Hove Albion.

Elton John er en lidenskapelig Watford-fan og tidligere styreformann i klubben.

Robbie Williams vokste opp i Stoke-on-Trent og er Port Vales mest berømte supporter. Artisten eide også tidligere aksjer i klubben.

Jude Law er født i London og er stor fan av byens for tiden tredje beste lag: Tottenham.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
22:56 Sverige både scoret og reddet på straffe da de tok seg til kvartfinalen i fotball-VM22:40 Georgias regjering innfrir krav om valgreform – demonstrasjonene fortsetter22:40 Irans FN-ambassadør avviser dialog med USA22:37 Ny nødknapp skal hjelpe havets «myke trafikanter»22:23 Vindmølle-demonstranter på terrorliste i Nederland21:56 Hetebølge i Europa: – Kjøl deg ned på kjøpesenter21:09 Forsker: – Erdogan kan stramme grepet ytterligere21:06 Tarmbakterier funnet i taket på høydebasseng i Askøy20:49 Straffer og ny VAR-situasjon sendte USA videre i fotball-VM20:28 Kvinne dømt etter nettomtale av psykolog i barnevernssak20:15 Trikkefører angrepet av mann19:59 Rike amerikanere krever mer skatt19:52 Bonde tiltalt etter at 92 dyr døde eller måtte avlives19:34 Storbyen forbyr el-sparkesykler etter dødskrasj19:21 Kveitekrig truer i Nordsjøen18:15 – Wow. Det var jo en grei kompliment18:07 Bitre og skuffede svensker etter at Sverige tapte kampen om vinter-OL for sjuende gang17:31 Får ikke være pårørende til sin egen sønn17:21 – De nye reglene vil skape forskjeller17:12 Harnes frikjent for cannabisdyrking16:43 Sydney erklærer klimakrise16:20 Mann pågrepet i Belgia for angrepsplaner mot USAs ambassade16:18 Lommebok-studie: Norge er blant de ærligste landene16:06 Bompengepartiet får 9,1 prosent i Tromsø15:39 Jemtland-saken: Våpenet var stjålet15:30 Angivelig kuppmaker drept i Etiopia15:20 Real Madrid avviste Ødegaard-salg15:19 To jagerfly kolliderte i lufta over Tyskland15:08 Thon er mektig lei av restriksjoner på biltrafikk14:50 Kypriotisk offiser fikk sju livstidsdommer for sju drap14:07 Ber om 900.000 kroner for Ludvigsen-fornærmet13:43 Benitez ferdig som Newcastle-manager13:40 Kvinne gjenglemt på fly13:39 Ett år siden saudiarabiske kvinner fikk lov til å kjøre bil13:37 Ebola har tatt livet av minst 1.500 i Kongo13:21 Dansk politiker tiltalt for grov barnemishandling13:01 EU tok feil: Matvarene er ikke dårligere i øst12:44 Bilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke12:42 Hurtigruteskip fikk motorstans12:39 OUS-direktør går av til tross for styrets tillit12:39 Svenskene stadig mer positive til OL12:07 Vestlig taushet etter Mursis død12:06 FN ber land hente hjem IS-krigernes kvinner og barn11:54 Forsvarsfolk fortviler over skjerpet skatt11:51 – Tilbydere av flyreiser bryter markedsføringsloven11:40 Drastisk økning i asylsøkere fra Venezuela til Europa11:34 Trusselrammet byutviklingsråd i Bergen går av11:06 Vil ha Nordkapp-møte med statsråder11:05 Hunt kaller Johnson feig10:47 Tre skadd i kollisjon mellom tre biler på E610:18 Nav-brukere stort sett fornøyde10:17 Kvinne falt i vannet fra hurtigruteskip10:16 Gutt døde etter badeulykke09:58 – Ludvigsen har med sikkerhet forklart seg uriktig09:57 Taliban truer afghanske medier09:38 Ingrid og Vilde er «framtidens fotballspillere»09:37 Pompeo forsøker å bygge koalisjon mot Iran09:32 Forsinkelser i togtrafikken etter påkjørsel09:12 Lege bak Abbasi-familiens uttransport klaget inn til etikkråd09:10 Iran: – Ingen har lyktes med dataangrep mot oss08:56 Danske Bank sparker toppsjef08:43 Tung avslutning på proffdebuten for Hovland08:42 Norge tredje dyrest i Europa08:19 Bruker 120 millioner på å sikre planoverganger08:18 Argentina-sjefen: – Vi må bli bedre på alt07:40 Tillitskrise ved Oslo universitetssykehus07:39 Liverpools norske supporterklubb rundet 50.000 medlemmer07:00 Nordmenn kutter i feriebudsjettet06:53 Sverige klar for OL-ja: – Fortjener å få vinterlekene06:45 Få amerikanere mener nye måneferder er viktig06:36 Hjelmseth lengter etter VM-revansj mot England06:13 24 personer funnet omkommet etter kollaps av bygning i Kambodsja06:12 Skjeggete offshoreansatt fikk sparken – tar saken til retten06:00 Kjempeforskjell i VM-bonusene: Mbappé og co. 3,4 milliarder, Graham Hansen og jentene 256 millioner06:00 – Utfordringene er store og det går for sakte05:50 Dette skjer i dag05:33 24 personer evakuert etter brann i flermannsbolig på Mysen05:30 Dette skjedde i natt05:12 Australia henter hjem åtte barn av IS-krigere fra Syria04:26 Minst fire døde da tog sporet av i Bangladesh04:17 Mexico har styrket grensekontrollen sørover04:12 – Folk flest ønsker ikke rushtidsavgift03:35 Mann alvorlig skadd i voldsepisode med kniv i Oslo02:51 Frankrike slet seg til kvartfinale02:48 Donald Trump avviser amerikansk Khashoggi-etterforskning02:29 Frp faller kraftig på meningsmåling i Agder01:53 Tysk kullprodusent vil rettsforfølge klimaaktivister01:42 Kristiansand kan utrede varmere badestrender med spillvarme00:50 Bolig i Nesbyen overtent – beboere hoppet ut av vinduene00:30 Venstre avviser samarbeid med bompengelisten i Oslo23:30 Netanyahu vil «vurdere» USAs fredsplan22:57 Messi og Argentina videre i Copa America22:33 Flammende feiring hele sankthanshelgen22:18 Fra trenerkritikk til matchvinner-status for Branns Koomson22:15 Houthi-opprørere angrep flyplass i Saudi-Arabia21:57 Militær hacking kan lamme samfunnet21:57 Økning i antall eiendomsmeglere som har brutt god meglerskikk21:57 USA beredt på å forhandle med Iran21:52 Nesna-ordfører truer med å ta 130 millioner kroner ut av Nord universitet21:51 Koomson ble helten for Brann
Siste nytt
22:56SportSverige både scoret og reddet på straffe da de tok seg til kvartfinalen i fotball-VM22:40VerdenGeorgias regjering innfrir krav om valgreform – demonstrasjonene fortsetter22:40VerdenIrans FN-ambassadør avviser dialog med USA22:37NorgeNy nødknapp skal hjelpe havets «myke trafikanter»22:23VerdenVindmølle-demonstranter på terrorliste i Nederland21:56ReiseHetebølge i Europa: – Kjøl deg ned på kjøpesenter21:09PolitikkForsker: – Erdogan kan stramme grepet ytterligere21:06NyheterTarmbakterier funnet i taket på høydebasseng i Askøy20:49SportStraffer og ny VAR-situasjon sendte USA videre i fotball-VM20:28NorgeKvinne dømt etter nettomtale av psykolog i barnevernssak20:15NorgeTrikkefører angrepet av mann19:59PengerRike amerikanere krever mer skatt19:52NorgeBonde tiltalt etter at 92 dyr døde eller måtte avlives19:34VerdenStorbyen forbyr el-sparkesykler etter dødskrasj19:21PengerKveitekrig truer i Nordsjøen18:15Sport– Wow. Det var jo en grei kompliment18:07SportBitre og skuffede svensker etter at Sverige tapte kampen om vinter-OL for sjuende gang17:31Helse og livsstilFår ikke være pårørende til sin egen sønn17:21Motor– De nye reglene vil skape forskjeller17:12NorgeHarnes frikjent for cannabisdyrking16:43VerdenSydney erklærer klimakrise16:20VerdenMann pågrepet i Belgia for angrepsplaner mot USAs ambassade16:18PengerLommebok-studie: Norge er blant de ærligste landene16:06NorgeBompengepartiet får 9,1 prosent i Tromsø15:39NorgeJemtland-saken: Våpenet var stjålet15:30VerdenAngivelig kuppmaker drept i Etiopia15:20SportReal Madrid avviste Ødegaard-salg15:19VerdenTo jagerfly kolliderte i lufta over Tyskland15:08MotorThon er mektig lei av restriksjoner på biltrafikk14:50VerdenKypriotisk offiser fikk sju livstidsdommer for sju drap14:07NorgeBer om 900.000 kroner for Ludvigsen-fornærmet13:43SportBenitez ferdig som Newcastle-manager13:40ReiseKvinne gjenglemt på fly13:39VerdenEtt år siden saudiarabiske kvinner fikk lov til å kjøre bil13:37Helse og livsstilEbola har tatt livet av minst 1.500 i Kongo13:21VerdenDansk politiker tiltalt for grov barnemishandling13:01Helse og livsstilEU tok feil: Matvarene er ikke dårligere i øst12:44MotorBilistene må betale 7,5 milliarder for bypakke12:42NorgeHurtigruteskip fikk motorstans12:39NorgeOUS-direktør går av til tross for styrets tillit12:39SportSvenskene stadig mer positive til OL12:07VerdenVestlig taushet etter Mursis død12:06VerdenFN ber land hente hjem IS-krigernes kvinner og barn11:54PengerForsvarsfolk fortviler over skjerpet skatt11:51Penger– Tilbydere av flyreiser bryter markedsføringsloven11:40VerdenDrastisk økning i asylsøkere fra Venezuela til Europa11:34PolitikkTrusselrammet byutviklingsråd i Bergen går av11:06PengerVil ha Nordkapp-møte med statsråder11:05PolitikkHunt kaller Johnson feig10:47NorgeTre skadd i kollisjon mellom tre biler på E610:18PengerNav-brukere stort sett fornøyde10:17NorgeKvinne falt i vannet fra hurtigruteskip10:16NorgeGutt døde etter badeulykke09:58Norge– Ludvigsen har med sikkerhet forklart seg uriktig09:57VerdenTaliban truer afghanske medier09:38SportIngrid og Vilde er «framtidens fotballspillere»09:37VerdenPompeo forsøker å bygge koalisjon mot Iran09:32NorgeForsinkelser i togtrafikken etter påkjørsel09:12NorgeLege bak Abbasi-familiens uttransport klaget inn til etikkråd09:10VerdenIran: – Ingen har lyktes med dataangrep mot oss08:56PengerDanske Bank sparker toppsjef08:43SportTung avslutning på proffdebuten for Hovland08:42PengerNorge tredje dyrest i Europa08:19NorgeBruker 120 millioner på å sikre planoverganger08:18SportArgentina-sjefen: – Vi må bli bedre på alt07:40NorgeTillitskrise ved Oslo universitetssykehus07:39SportLiverpools norske supporterklubb rundet 50.000 medlemmer07:00PengerNordmenn kutter i feriebudsjettet06:53SportSverige klar for OL-ja: – Fortjener å få vinterlekene06:45VerdenFå amerikanere mener nye måneferder er viktig06:36SportHjelmseth lengter etter VM-revansj mot England06:13Verden24 personer funnet omkommet etter kollaps av bygning i Kambodsja06:12NorgeSkjeggete offshoreansatt fikk sparken – tar saken til retten06:00SportKjempeforskjell i VM-bonusene: Mbappé og co. 3,4 milliarder, Graham Hansen og jentene 256 millioner06:00Norge– Utfordringene er store og det går for sakte05:50NorgeDette skjer i dag05:33Norge24 personer evakuert etter brann i flermannsbolig på Mysen05:30NorgeDette skjedde i natt05:12VerdenAustralia henter hjem åtte barn av IS-krigere fra Syria04:26VerdenMinst fire døde da tog sporet av i Bangladesh04:17VerdenMexico har styrket grensekontrollen sørover04:12Motor– Folk flest ønsker ikke rushtidsavgift03:35NorgeMann alvorlig skadd i voldsepisode med kniv i Oslo02:51SportFrankrike slet seg til kvartfinale02:48VerdenDonald Trump avviser amerikansk Khashoggi-etterforskning02:29PolitikkFrp faller kraftig på meningsmåling i Agder01:53VerdenTysk kullprodusent vil rettsforfølge klimaaktivister01:42NorgeKristiansand kan utrede varmere badestrender med spillvarme00:50NorgeBolig i Nesbyen overtent – beboere hoppet ut av vinduene00:30NorgeVenstre avviser samarbeid med bompengelisten i Oslo23:30VerdenNetanyahu vil «vurdere» USAs fredsplan22:57SportMessi og Argentina videre i Copa America22:33NorgeFlammende feiring hele sankthanshelgen22:18SportFra trenerkritikk til matchvinner-status for Branns Koomson22:15VerdenHouthi-opprørere angrep flyplass i Saudi-Arabia21:57VerdenMilitær hacking kan lamme samfunnet21:57NorgeØkning i antall eiendomsmeglere som har brutt god meglerskikk21:57VerdenUSA beredt på å forhandle med Iran21:52NorgeNesna-ordfører truer med å ta 130 millioner kroner ut av Nord universitet21:51SportKoomson ble helten for Brann
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus