Meny

Ny Brækhus-kamp i januar

Boksedronningen Cecilia Brækhus sier hun elsker å bokse i Fredrikshavn og ser fram til å bokse i 2014. Foto:Vegard Grøtt/NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus setter VM-beltene sine på spill 18. januar.

«Førstedamen» er mester i weltervekt i World Boxing Association, World Boxing Council og World Boxing Organization. Hun har vunnet alle sine 23 proffkamper.

Team Sauerland opplyser at Brækhus' motstander vil bli kunngjort om kort tid. Den norske bokseren står i spissen for et stevne som også inkluderer den svenske lett-tungvekteren Erik Skoglund og den lovende dansken Dennis Ceylan.

Brækhus' forrige kamp ga en overbevisende seier over 18-åringen Oxandia Castillo på teknisk knockout. Hun ser fram til en ny kamp i danske Frederikshavn.

– Jeg elsker å bokse i Frederikshavn, atmosfæren er fantastisk. Jeg ønsker å forsvare titlene mine og gi fansen en minneverdig kveld 18. januar. 2013 har vært et stort år for meg, og jeg håper 2014 blir enda bedre, sier Brækhus i en pressemelding fra Sauerland.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus