Meny

WBA sliter med straffesparkavgjørelser i Premier League:

Dommerne beklager straffespark

MÅL PÅ FEILAKTIG STRAFFE: Her scorer Eden Hazard 2-2 i kampen mot WBA etter at Ramirez ble lagt i bakken. Nå har dommerorganisasjonen beklaget overfor WBA at straffen ble gitt Chelsea. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dommerforeningen i Premier League tok kontakt med West Bromwich-manager Steve Clarke for å unnskylde at de nylig ga Chelsea straffespark.

West Brom var på vei mot en svært overraskende seier på Stamford Bridge da Chelsea fikk tildelt en kontroversiell straffe.

Ramires gikk over ende i boksen etter en kollisjon med WBA-forsvarer Steven Reid på stillingen 1-2. Eden Hazard scoret på straffesparket og sikret uavgjort 2-2.

Clark var lite happy etter kampslutt.

– Det var ikke straffe. Det er min mening. I stedet for å være blant de seks beste ligger vi midt på tabellen. Jeg er lei meg og sint, men også stolt siden spillerne var fantastiske i dag. Vi fortjente tre poeng, sa West Brom-manager Steve Clarke ifølge BBC den gang.

Nå har dommersjef Mike Riley har ringt Clarke for å unnskylde det feilaktige straffesparket Chelsea ble tildelt.

– Vi har fått en telefon fra Mike Riley, som beklaget det hele. Det gir oss ikke poengene tilbake, men det var en hyggelig gest fra Mike å ringe. Dersom han beklager, føler han åpenbart at det var en gal avgjørelse. Vi får legge det bak oss og se fremover, sier Clarke til klubbens egne hjemmesider.

West Brom har også fått unnskyldning fra dommer Howard Webb, som unnlot å gi WBA straffespark i 0-0-kampen mot Stoke. Clarke føler West Bromwich er snytt for fire poeng denne sesongen.

Clarke sier videre at han har sendt et brev til Premier League hvor han understreker at klubben har fått straffer mot seg feilaktig og at det må en diskusjon til om dommerne trenger hjelp til å fatte bedre avgjørelser.

– Hensikten med brevet var å provosere frem en diskusjon rundt temaet, sier Clarke.

Mandag venter derbykamp mot Aston Villa.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Se straffesituasjonen og døm selv (spol frem til 1:37):

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus