Meny

Belsvik ferdig i Stabæk

UENIGHET: Petter Belsvik tar farvel med Stabæk etter to år som hovedtrener. (Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Belsvik gir seg som hovedtrener for Stabæk, som han ledet tilbake til eliteserien i år. Ifølge bærumsklubben var partene uenig om veien videre.

På sitt nettsted meldte Stabæk onsdag formiddag at klubben og Belsvik skiller lag. 46-åringen har tidligere spilt for bæringene. Han var Stabæk-trener i to sesonger.

«Han kom til en klubb som hadde store økonomiske utfordringer ... Arbeidsbetingelsene til Petter var ikke de enkleste, men Petter gikk på med ufattelig pågangsmot og utholdenhet», heter det blant annet i pressemeldingen.

Stabæk rykket ned til 1. divisjon i 2012, men rett tilbake til eliteserien i år.

Ville forlenge

Belsviks avskjed kommer kun tre uker etter at et samlet sportslig utvalg ønsket å forlenge kontrakten med treneren.

– Vi hadde mål om å bli blant de seks beste og er langt over den målsettingen. Det må bety at treneren har gjort en god jobb. Derfor har vi landet på at vi vil gå i prosess med siktemål om at han skal trene Stabæk fremover, sa styreleder Espen Moe til klubbens stabak.no 31. oktober.

– Jeg er glad for det og ser fram til å bli enig med klubben, sa Belsvik.

– Uenig

Likevel ble det ikke som planlagt. Stabæk skal nå se seg om etter en ny hovedtrener.

«Når våre veier nå skilles er det av den enkle grunn at Petter og Stabæk var uenige om veivalgene videre. Partene skilles som gode venner og en eller annen gang i fremtiden så kan det være våre veier krysses igjen», skriver klubben.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus