Meny

Eriksen-skade mindre alvorlig enn fryktet

SKADET DANSKE: Christian Eriksen måtte gi seg i første omgang av kampen mot Norge etter taklingen fra Vegard Forren. Foto: EPA/Henning Bagger EPA/Henning Bagger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tottenham-spilleren pådro seg ikke leddbåndskade mot Norge.

Christian Eriksen måtte byttes ut etter bare 40 minutter av Danmarks 2-1-seier over Norge i Herning forrige fredag etter en sen takling av Vegard Forren.

Det var fryktet at 21-åringen hadde røket ett eller flere leddbånd i ankelen, men undersøkelser viste på tirsdag at det «bare» var snakk om en forstuing.

Les også: Olsen: – Trist med Eriksens skade

Spurs-spilleren kan derfor trøste seg med at det blir uker, og ikke måneder, på sidelinjen. Det vites ikke hvor tid den tidligere Ajax-spilleren er tilbake på banen, men det et fravær på fire uker er anslått.

«En MRI-scan på mandag fastslo at Christian Eriksen forstuet ankelen i kampen mot Norge. Det ble ikke funnet noen tegn på ødelagte leddbånd, noe som vil resulterer i et kortere skadeavbrekk», leser en kunngjøring på Tottenhams hjemmeside.

Les også: Spurs-kapteinen: – Vi kan gå hele veien

Eriksen ble hentet til klubben i sommer og imponerte på sin debut mot Norwich, men dansken har siden mistet plassen i førsteelleveren til André Villas-Boas. Han fikk dog tillit fra start i siste seriekamp mot Newcastle.

Flere fotballnyheter kan du lese her

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus